- Konu Sahibi Konu Sahibi
önerebileceğiniz bir ssd var mı?Evet.
önerebileceğiniz bir ssd var mı?Evet.
Bütçe nedir ?önerebileceğiniz bir ssd var mı?
300- 350Bütçe nedir ?
Anakartınızın m.2 desteği var mı ?300- 350
pek bilmiyorum anakartım asus b350 plusAnakartınızın m.2 desteği var mı ?
pek bilmiyorum anakartım asus b350 plus
yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim galiba apacer alıcağım herhangi bir kronik sorunu yok değil mi ?Hard Disk - Sabit Disk - n11
Hard Disk ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Hard Disk çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Apacer AS340 Panther AP240GAS340G-1 2.5" 240 GB SATA 3 SSD Fiyatları ve Özellikleri
Apacer AS340 Panther AP240GAS340G-1 2.5www.n11.com
Hayır yok.yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim galiba apacer alıcağım herhangi bir kronik sorunu yok değil mi ?
Yokyardımcı olduğunuz için teşekkür ederim galiba apacer alıcağım herhangi bir kronik sorunu yok değil mi ?
virüs veya arkada çalışan gereksiz bir program yapıyor büyük ihtimal windowstan olmasıda cabası yine aynı windowsu temiz kurulum yaptıysanız başka sürüm windows 10 iso yazdırıp format deney istersensadece google açıkken %60 bellek kullanılıyor olarak gözüküyor
ssd doldukça hızı düşüyordu galiba ama sanırsam bu kadar düşmesi sıkıntı demek doğru mu anladım?Geçmiş olsun SSD ölmüş hocam.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sorun SSD kaynaklı.
ssd'yi hiç bir türlü değerlerini eski haline getiremezmiyizvirüs veya arkada çalışan gereksiz bir program yapıyor büyük ihtimal windowstan olmasıda cabası yine aynı windowsu temiz kurulum yaptıysanız başka sürüm windows 10 iso yazdırıp format deney istersen
ssd doldukça hızı düşüyordu galiba ama sanırsam bu kadar düşmesi sıkıntı demek doğru mu anladım?
Evet hocam SSD kronik sorunlu olduğu için vefat etmiş.virüs veya arkada çalışan gereksiz bir program yapıyor büyük ihtimal windowstan olmasıda cabası yine aynı windowsu temiz kurulum yaptıysanız başka sürüm windows 10 iso yazdırıp format deney istersen
ssd doldukça hızı düşüyordu galiba ama sanırsam bu kadar düşmesi sıkıntı demek doğru mu anladım?
Maalesef.ssd'yi hiç bir türlü değerlerini eski haline getiremezmiyiz
@rookie27
ssdnin donanımındaki kalitesizlikten kaynaklı sorun donanımsal olduğu için yeni ssd şart arkadaşlar söyelmişl zaten benim çok yorum yapmamın anlamı yokssd'yi hiç bir türlü değerlerini eski haline getiremezmiyiz
@rookie27