Bilgisayarım kitleniyor

LokmanBey

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,059
Selamualeyküm arkadaşlar dediğim gibi sistemim aniden oyun vesayire fark etmek sizin kitleniyor yeniden başlatmaya çalışıyorum ekran gelmiyor bu sefer sonra bilgisayarın kapatma tuşuna basınca direkt olarak kapanıyor bazen fanlar çok hızlı dönüyor artık oyun oynayamaz hale geldim bilgisayarcıya götürdüm ramlerde sıkıntı var dedi yardımcı olabilecek yok mu?

Selamualeyküm arkadaşlar dediğim gibi sistemim aniden oyun vesayire fark etmek sizin kitleniyor yeniden başlatmaya çalışıyorum ekran gelmiyor bu sefer sonra bilgisayarın kapatma tuşuna basınca direkt olarak kapanıyor bazen fanlar çok hızlı dönüyor artık oyun oynayamaz hale geldim bilgisayarcıya götürdüm ramlerde sıkıntı var dedi yardımcı olabilecek yok mu?
İşlemcin kaç derece ortalama ?
Ramlerdende olabilir aslında.

İşlemcin kaç derece ortalama ?
Ramlerdende olabilir aslında.

Aynı sorunu tekrar yaşadım bilgisayarı ne zaman açtıysam bir 10 dk'da kitlenip kalıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

o rami çıkartıp denedinmi ?

Ramleri çıkartıp taktım altını silgi ile silmiştim bilgisayar açılsın o rami bulup çıkartarım

Yardımcı olun arkadaşlar farklı MHz olan rami çıkarttım ama bilgisayar açılmıyor ekranı gelmiyor

Up up

Bilgisayarcının gazabına uğramış olabilirsin. Sorunun psu dan olmafığına eminmisin. Bu arada 2 ramide tak tek tek ve ikisinide slotları değiştirerek tak.

Bilgisayarcının gazabına uğramış olabilirsin. Sorunun psu dan olmafığına eminmisin. Bu arada 2 ramide tak tek tek ve ikisinide slotları değiştirerek tak.

Hocam bilgisayarcı bir şey yapmadı sorun ramlerde olacabileceğini söyledi

Psu konusuna gelirsek olabilir o konu hakkında pek bir şey diyemem

benimde sistem kitleniyor du sorun ramde ramı değiştirdim sorun düzeldi

Memtest86 yaparmısın

Yapamıyorum hocam flaş belleğe memtest atınca bios'da gözükmüyor

benimde sistem kitleniyor du sorun ramde ramı değiştirdim sorun düzeldi

Valla bilmiyorum hocam bugün arkadaşımla tekrar götürücem farklı bir ram takarız çalışırsa yeni ram almak şart oldu

Memtest86 yaparmısın

UP

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,800
Üyeler
189,728
Son üye