Mantıklı Kanks Aferim
80+ Bronze
- Konu Sahibi Konu Sahibi
şuan dalga geçecek varmı diye bekliyorumBen kötü diye oy verdim. 2021 yılı için kötü bunu ikimizde biliyoruz.
şuan dalga geçecek varmı diye bekliyorumBen kötü diye oy verdim. 2021 yılı için kötü bunu ikimizde biliyoruz.
Ama en azından kalbini kırmayabiliriz sonuç olarak biliyoruz ki o da bilgisayarına aşık değil ve belkide durumu yok diye yeni pc alamıyorBen kötü diye oy verdim. 2021 yılı için kötü bunu ikimizde biliyoruz.
O tarz insanlar yoktur bu forumda. Eğer biri dalga geçerse onun kalbini kırarım.şuan dalga geçecek varmı diye bekliyorum
hiç bir oyunda drop yememek güzel deilmi?O tarz insanlar yoktur bu forumda. Eğer biri dalga geçerse onun kalbini kırarım.
Bu duyguyu ben pek bilmiyorum. Benim de bilgisayarım kötü. Eminim güzel bir histir.hiç bir oyunda drop yememek güzel deilmi?
sistem özelliklerin neler?Bu duyguyu ben pek bilmiyorum. Benim de bilgisayarım kötü. Eminim güzel bir histir.
8 ram var 4. nesil i5 işlemci nvidia gt 840 ekran kartı ama kötü kart 7 senelik. Doğru düzgün oyun kaldırmıyor hep drop yiyorum.sistem özelliklerin neler?
8 gb ram 4 nesil i5 işlemci ? bu bilgisayar mükemell bendeki drop yemeyen fortnitede 40 fps alan tabi orta ayarlarda bilgisayar ama memnunum yinede mta sa da eğlenmek felan sarıyo8 ram var 4. nesil i5 işlemci nvidia gt 840 ekran kartı ama kötü kart 7 senelik. Doğru düzgün oyun kaldırmıyor hep drop yiyorum.
İlk aldıığımda mükemmeldi tabi kaldırmadığı oyun yoktu. Ama şimdi hiçbir oyunu oynayamıyorum. İyi geceler kardeşim.8 gb ram 4 nesil i5 işlemci ? bu bilgisayar mükemell bendeki drop yemeyen fortnitede 40 fps alan tabi orta ayarlarda bilgisayar ama memnunum yinede mta sa da eğlenmek felan sarıyo
Mesaj otomatik birleştirildi:
neyse bilgisayarı kapatıyorum hepinize iyi geceler
Hala inmedi mi Left 4 Deadoyun indirdiğim için kapatamayacam .d
bende ilk aldığımda çoğu şeyi kaldırmazdı ama bilgisayar sonralarda bozuldu 4 ay önce yaptırdık ozaman daha iyi bilgisayar kullanmaya başladım önceden aşırı iyi kullanamıyodum hatta bellek arızasına bile çözüm buluyom ramda sıkıntı varsa bana göre basit ekran kartı bozulsa bi bakarım az da olsa anlarımİlk aldıığımda mükemmeldi tabi kaldırmadığı oyun yoktu. Ama şimdi hiçbir oyunu oynayamıyorum. İyi geceler kardeşim.
9.4 gb çünküHala inmedi mi Left 4 Dead