Onurkotlutok05
80+ Gold
Hahaha çöp PC (!). İşini görüyor ise sıkıntı yok
Aynen aynenVay be forumda koalisyon kuralım bilgisayarı kötü olanlar grubu falan
hehe drop yemeyen bilgisayar niye çöp olsun ? senin bilgisayar kötüdür kesin ben sana söyliyim 1. ekran kakrtı ayarları yapılı ve güncell. 2.yeni nesil oyunları sevmiyorum mta sa çok eğşlenceli 3. tüm driverler kurulu 4. bilgisayarda kasma yok ve pubg lite 50 fps 60 fps razer cortex sayesinde alıyorum işimi de görüyo buğranının bilgisayarı müq cs 1.6 mta sa ve zula oynuyoHahaha çöp PC (!). İşini görüyor ise sıkıntı yok
sen niye benimle dalga geçmedin ?Aynen aynen
Dostum senin psikolojin mi bozuk ?sen niye benimle dalga geçmedin ?
deil de dalga geçecek olan kişi bekliyomDostum senin psikolojin mi bozuk ?
İroni (!)
Buğulu yere tıklahehe drop yemeyen bilgisayar niye çöp olsun ? senin bilgisayar kötüdür kesin ben sana söyliyim 1. ekran kakrtı ayarları yapılı ve güncell. 2.yeni nesil oyunları sevmiyorum mta sa çok eğşlenceli 3. tüm driverler kurulu 4. bilgisayarda kasma yok ve PUBG lite 50 fps 60 fps razer cortex sayesinde alıyorum işimi de görüyo buğranının bilgisayarı müq cs 1.6 mta sa ve zula oynuyo
Mesaj otomatik birleştirildi:
sen niye benimle dalga geçmedin ?
Kötü, seni idare ediyorsa ne mutlu4gb ram
1 gb amd radeon hd 250
intel pentium dual core cpu e5500 2.80 ghz
oyunlarda fazla kasmıyo ama sordum yinede
(yanlış yazmışm 4 gb ram var)
Bro rahatsız mısın neden dalga geçecek birini beklersin kideil de dalga geçecek olan kişi bekliyom
idaremi? mta sa da drift atarken arkadaşlarla konuşurken pubg litede 40 la 50 fps arası alırken idare demek de ne bilem :dKötü, seni idare ediyorsa ne mutlu
Hahaha çöp PC (!). İşini görüyor ise sıkıntı yok
üsteki arkadaşın mesajı benimle dalga geçiyo işteBro rahatsız mısın neden dalga geçecek birini beklersin ki
Seninle dalga geçmiyor ironi yapmış. Yani tam tersini söylüyor. Ayrıca bekleyip durma kimse seninle dalga geçmeyecek.idaremi? mta sa da drift atarken arkadaşlarla konuşurken PUBG litede 40 la 50 fps arası alırken idare demek de ne bilem :d
Mesaj otomatik birleştirildi:
üsteki arkadaşın mesajı benimle dalga geçiyo işte
eminmisin?Seninle dalga geçmiyor ironi yapmış. Yani tam tersini söylüyor. Ayrıca bekleyip durma kimse seninle dalga geçmeyecek.
şuan dalga geçmiş oluyo bekleyim birazHahaha çöp PC İşini görüyor ise sıkıntı yok [/ISPOILER]