Neler Yeni

Bilgisayarım LOL Oynatır mı?

SELTAED

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
218
İsim
Süleyman Yıldırım
ben yükledim kaldırdıda ama harddiske bişey olur mu biliyomusun sen
yok knk harddiske nolcak
Mesaj otomatik birleştirildi:

yok knk harddiske nolcak
bütçe biriktirip yeni hdd almanı tavsiye ederim son kısmı okumamışım -da sorun çıkarmaz bence

yok knk harddiske nolcak
bütçe biriktirip yeni hdd almanı tavsiye ederim son kısmı okumamışım -da sorun çıkarmaz bence

SELTAED

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
218
İsim
Süleyman Yıldırım
eskiden düşük sistemde oynuyodum oyun yüklediğim için 6-7 ay sonra harddisk sağlığın oyun olduğu için düştüğünü öğrenmiştim yine ondan korkuyorum
knk bu hdd sağlığı bizde niye düşmüyo .d

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Eraycskn
knk bu hdd sağlığı bizde niye düşmüyo .d
knk bilgisayarım oyunu kaldırmadığını bilmiyodum yükledim tamircide bana harddiske yüklendiğin için sağlığı düşmüş dedi ondan korkuyorum bilgisayarım iyi olmadığı için

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Eraycskn
yok knk harddiske nolcak

knk ama bi harddiskde çok pahalı

OxyVee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Talha
arkadaşlar bilgisayarım lol kaldırır mı eskiden oynuyodum başka pc de işlemcisi intel celeron 1.70 ghz dı ve ramı 4gb 40-50 arası alıyodum ve en sonunda bilgisayarı tamirciye götürdüğümde harddisk sağlığın düştüğünü öğrendim lol yüklediğim için düştüğünü öğrendim şimdi de başka bilgisayara yüklemeye karar verdim onunda özellikleri eski pc intel pentıum 2.30 ghz tam modelini bilmiyorum ama 4gb ram var yanş lol kaldırır mı harddiske bişey olsun istemiyorum ekran kartıda intel hd 4000 eski kart lütfen cevap verir misiniz
kaldırır ama kanser olabilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Eraycskn
Son düzenleme:

SELTAED

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
218
İsim
Süleyman Yıldırım
knk 40 fps farm yaparken alıyom ama yinede kaldırıyo oynanıyo

knk peki ssd taktırsam bilgisayara
Knk hdd pahalı diyosun ssd taktırsam diyosun neyse ssd taktırırsın sorunun düzelir knk

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Eraycskn
Knk hdd pahalı diyosun ssd taktırsam diyosun neyse ssd taktırırsın sorunun düzelir knk
kanka kafam karıştı pardon ama beni şimdilik böyle 5-6 ay idare eder demi
yanni hdd din sağlığı düşer mi oyunu zor kaldırdığı için

MüslümGürses

80+ Silver
En İyi Cevap
3
arkadaşlar bilgisayarım lol kaldırır mı eskiden oynuyodum başka pc de işlemcisi intel celeron 1.70 ghz dı ve ramı 4gb 40-50 arası alıyodum ve en sonunda bilgisayarı tamirciye götürdüğümde harddisk sağlığın düştüğünü öğrendim lol yüklediğim için düştüğünü öğrendim şimdi de başka bilgisayara yüklemeye karar verdim onunda özellikleri eski pc intel pentıum 2.30 ghz tam modelini bilmiyorum ama 4gb ram var yanş lol kaldırır mı harddiske bişey olsun istemiyorum ekran kartıda intel hd 4000 eski kart lütfen cevap verir misiniz
Lol çok sistem isteyen bir oyun değil

Top Bottom