Kaan ÇABUK
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 1
nereden paylasayım hocam buraya atılmıyor
nereden paylasayım hocam buraya atılmıyor
hocam diyorki izniniz yok ayrıyeten bır uygulamamı ındırmemız gerekıyor
notepad++ yükledim ama olmadı
bu mavi ekran herhangi bir parçdaan olabilir hocam yarım saatir walpaper nıza gülüyorum dqwhjgvdwqlgvdgqwdgvqwBilgisayarımda olan sıkıntı şu yaklaşık 1 ay önce seagate 500 gb bı hdd aldım aldıktan sonra bılgısayarım asus yazısında kalmaya basladı bılgısayarı yenıden baslatınca bazen hıc bır sıkıntı olmadan acılıyor bazende hdd ıcındekı dosyaları gormuyor (kısayol sımgelerı fln gozukmuyor) ben ramden kaynaklandıgını dusunuyorum dun ramın pınlerını sılgıyle sıldım ama bır degısıklık olmadı son 1 haftadır sacma sacma mavı ekran yıyorum (1-2 gunde bır) dunden berrıde böyle oluyor bunun nedenı nedır?
Hocam dosya.co - dosya.tc gibi sitelerede uplaodlayabilirsiniz.hocam diyorki izniniz yok ayrıyeten bır uygulamamı ındırmemız gerekıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
notepad++ yükledim ama olmadı
hocam siz yorumlabılırmısınız?Hocam dosya.co - dosya.tc gibi sitelerede uplaodlayabilirsiniz.
Hocam dosya.co - dosya.tc gibi sitelerede uplaodlayabilirsiniz.
Hocam dosyayı upload edip atsanız yorumlayacağız zaten?hocam siz yorumlabılırmısınız?
Mesaj otomatik birleştirildi:
hata veriyor habireHocam dosyayı upload edip atsanız yorumlayacağız zaten?
Troll müsünüz?hata veriyor habire
Klavyede CTRL + ALT ve DEL tuşlarına basıp oradan oturum kapata basıp tekrar açmayı dener misin? Bende bi ara böyle bir şey yaşamıştım öyle düzelmişti. (Videosunu atabilirim)Bilgisayarımda olan sıkıntı şu yaklaşık 1 ay önce seagate 500 gb bı hdd aldım aldıktan sonra bılgısayarım asus yazısında kalmaya basladı bılgısayarı yenıden baslatınca bazen hıc bır sıkıntı olmadan acılıyor bazende hdd ıcındekı dosyaları gormuyor (kısayol sımgelerı fln gozukmuyor) ben ramden kaynaklandıgını dusunuyorum dun ramın pınlerını sılgıyle sıldım ama bır degısıklık olmadı son 1 haftadır sacma sacma mavı ekran yıyorum (1-2 gunde bır) dunden berrıde böyle oluyor bunun nedenı nedır?
Kızgın atmanızın sebebi nedir? Benim size üzgün atma sebebim hazır cevap olması.Klavyede CTRL + ALT ve DEL tuşlarına basıp oradan oturum kapata basıp tekrar açmayı dener misin? Bende bi ara böyle bir şey yaşamıştım öyle düzelmişti. (Videosunu atabilirim)
Ya hatayı alan kişi dosyaya erişim sağlayamıyor. Sağ click yapıp güvenlik kısmından kendi oturum açtığı kullanıcıya izin vermeli.Troll müsünüz?
İnternetten Dosya.tc'ye minidump dosyasını upload edip indirme linkini atacaksınız sadece.
Pardon görmemişim fakat anlatımda hata var bir insanın anlamaması normal. Notepad++ falan diyince konu sahibi malum.Ya hatayı alan kişi dosyaya erişim sağlayamıyor. Sağ click yapıp güvenlik kısmından kendi oturum açtığı kullanıcıya izin vermeli.
Mediafire.com'a gir. Oradan upload tuşuna bas. Sonra o minidump dosyasına sağ click yap ve seç tuşuna tıkla. Eğer hata veriyorsa sağ click yap, güvenlik kısmına gel. Oradan gelişmişe tıkla. Sonra sahibi kısmının yanında Değiştir butonuna tıkla. Oradan tekrar gelişmişe tıkla, oradan şimdi bul butonuna tıkla. Sonra ise oradan kendi kullanıcını seçmen lazım. (Hangi kullanıcı hesabı ile oturum açtıysan o hesabı seçmen gerekiyor) Sonra tamam ve tekrar tamam tuşuna bas. Sonra ise uygula butonuna tıkla oradan sonra tüm kutucukları kapat. Sonra tekrar sağ click, özelliklere tıkla ve güvenliğe gir. Sonra ise Düzenle butonuna tıkla, ardından orada kendi kullanıcı hesabını bul üstüne 1 kez tıkla sonra tüm izinleri ver. Sonra ise tamama bastın mı olması lazım.hata veriyor habire