Neler Yeni

Bilgisayarım Nasıl ?

Yusuf Yıldırım

80+ Silver
boşverin aldıktan sonra pişman olmanın bir anlamı yok yukardan yenisi gelmicek oynayın işte

Fr4nk1e

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,592
İsim
Mehmet Ali
boşverin aldıktan sonra pişman olmanın bir anlamı yok yukardan yenisi gelmicek oynayın işte
Dostum zaten pişman olmayacağımı biliyorum ben bundan 1 ay önce aldım bilgisayarımı mis gibi kullandım.

Fr4nk1e

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,592
İsim
Mehmet Ali
evet 2060 çöp bir kart degil daha uzun yılları var 1 hafta sonra fiyatların 1000 TL artmıyacagı ne malum
Haklısın dostum sabretsem gaming gecesinden kendim toplasam çok daha ucuza çıkardı belki ama belki gelmeyecek istediğim parçalar.

Barış Yalçın

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dostum attığın ekran kartının soğutmasını bilmiyorum belki iyi olabilir ama benim kasam ve anakartım daha iyi bence.
Bu videoda 2060 a bakarsan o benim attığım modelin testi sıcaklıklarına bakın.
Ayrıca benim kasa daha iyi hava alıyor. Anakart içinde @crazyreign i çağırıyorum.

Fr4nk1e

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,592
İsim
Mehmet Ali
Ayrıca benim kasa daha iyi hava alıyor. Anakart içinde @crazyreign i çağırıyorum.
Tamamdır bakıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Testte sonuçlar güzel ama kullanan birinden bilgi almak daha mantıklı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Yener KUL
Hocam anakartta VRM soğutucu yok. Böyle bir ürün almanızı tavsiye ederim.
n11.com'dan Ekran Kartı RAM Anakart Chipset Pasif Soğutucu Aliminyum seçtim! Alışverişin Uğurlu Adresi'nde fiyatlar harika!
Yapıştırıcı olarak bunu alabilirsiniz.
n11.com'dan 3mm - Chipset Soğutucu Termal Pad Ped - Gri - 3.0mm*100*100mm seçtim! Alışverişin Uğurlu Adresi'nde fiyatlar harika!

Fr4nk1e

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,592
İsim
Mehmet Ali
Hocam anakartta VRM soğutucu yok. Böyle bir ürün almanızı tavsiye ederim.
n11.com'dan Ekran Kartı RAM Anakart Chipset Pasif Soğutucu Aliminyum seçtim! Alışverişin Uğurlu Adresi'nde fiyatlar harika!
Yapıştırıcı olarak bunu alabilirsiniz.
n11.com'dan 3mm - Chipset Soğutucu Termal Pad Ped - Gri - 3.0mm*100*100mm seçtim! Alışverişin Uğurlu Adresi'nde fiyatlar harika!
Teşekkür ederim dostum iyi forumlar.

Top Bottom