Barış Yalçın
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 20
Neden peki ?Dostum bence benim sistemim senin şuan topladığından daha iyi.
Aynı parçalar.
Neden peki ?Dostum bence benim sistemim senin şuan topladığından daha iyi.
Dostum zaten pişman olmayacağımı biliyorum ben bundan 1 ay önce aldım bilgisayarımı mis gibi kullandım.boşverin aldıktan sonra pişman olmanın bir anlamı yok yukardan yenisi gelmicek oynayın işte
evet 2060 çöp bir kart degil daha uzun yılları var 1 hafta sonra fiyatların 1000 tl artmıyacagı ne malumDostum zaten pişman olmayacağımı biliyorum ben bundan 1 ay önce aldım bilgisayarımı mis gibi kullandım.
Haklısın dostum sabretsem gaming gecesinden kendim toplasam çok daha ucuza çıkardı belki ama belki gelmeyecek istediğim parçalar.evet 2060 çöp bir kart degil daha uzun yılları var 1 hafta sonra fiyatların 1000 TL artmıyacagı ne malum
haklısınHaklısın dostum sabretsem gaming gecesinden kendim toplasam çok daha ucuza çıkardı belki ama belki gelmeyecek istediğim parçalar.
Bu videoda 2060 a bakarsan o benim attığım modelin testi sıcaklıklarına bakın.Dostum attığın ekran kartının soğutmasını bilmiyorum belki iyi olabilir ama benim kasam ve anakartım daha iyi bence.
Tamamdır bakıyorum.Bu videoda 2060 a bakarsan o benim attığım modelin testi sıcaklıklarına bakın.
Ayrıca benim kasa daha iyi hava alıyor. Anakart içinde @crazyreign i çağırıyorum.
Testte sonuçlar güzel ama kullanan birinden bilgi almak daha mantıklı.Bu videoda 2060 a bakarsan o benim attığım modelin testi sıcaklıklarına bakın.
Ayrıca benim kasa daha iyi hava alıyor. Anakart içinde @crazyreign i çağırıyorum.
Teşekkür ederim dostum iyi forumlar.Hocam anakartta VRM soğutucu yok. Böyle bir ürün almanızı tavsiye ederim.
n11.com'dan Ekran Kartı RAM Anakart Chipset Pasif Soğutucu Aliminyum seçtim! Alışverişin Uğurlu Adresi'nde fiyatlar harika!
Yapıştırıcı olarak bunu alabilirsiniz.Soğutucu & Fan - Kasa & Laptop Fanı - n11
Soğutucu & Fan ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Soğutucu & Fan çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
n11.com'dan 3mm - Chipset Soğutucu Termal Pad Ped - Gri - 3.0mm*100*100mm seçtim! Alışverişin Uğurlu Adresi'nde fiyatlar harika!
Soğutucu & Fan - Kasa & Laptop Fanı - n11
Soğutucu & Fan ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Soğutucu & Fan çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com