Neler Yeni

Öneri Bilgisayarım ne kadar eder 3050 r5 5600h

Orhanaygun41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
Orhan Aygün
İlgilendiği Kategoriler
2.EL PC ALIŞ-SATIŞ VE PC TOPLAMA konularına etiketleyebilirsiniz.
Steam
https://s.team/p/ckgf-kndf/VRFNVGJG
Discord
orhanaygun#3804
Sıfır fiyatına satmaya çalışılmaz kusura bakma sadece kul hakkına girer
O kadar belli ki bir şeyip alıp satmadığın laflarınla ortaya çıkıyor.Kul hakkı ne alaka isteyene satıyorsun istemeyen almayabilir zorla bir iş yok burda.Ayrıca 2.el pazarında en az 1k ve üzeri pazarlık payı bırakılır ölücüler çıkıyor bu yüzden onların önüne geçmek için.

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,357
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
O kadar belli ki bir şeyip alıp satmadığın laflarınla ortaya çıkıyor.Kul hakkı ne alaka isteyene satıyorsun istemeyen almayabilir zorla bir iş yok burda.Ayrıca 2.el pazarında en az 1k ve üzeri pazarlık payı bırakılır ölücüler çıkıyor bu yüzden onların önüne geçmek için.
5-6 ürün sattım yaklaşık 1 ayda bizde biliyoruz birşeyler ben gidip 14 k ilanda görsem kendimi enayi zannederim

Orhanaygun41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
Orhan Aygün
İlgilendiği Kategoriler
Steam
Discord
orhanaygun#3804
5-6 ürün sattım yaklaşık 1 ayda bizde biliyoruz birşeyler ben gidip 14 k ilanda görsem kendimi enayi zannederim
İşte ben senin sattığın ürünlerin 5 katı kadar ürün sattım yıllardır bu işi yapıyorum.Fiyatı fazla gelirse başka bir satıcıya bakarsın bu kadar basit.

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,357
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
İşte ben senin sattığın ürünlerin 5 katı kadar ürün sattım yıllardır bu işi yapıyorum.Fiyatı fazla gelirse başka bir satıcıya bakarsın bu kadar basit.
Tamam reis hadi iyi günler bende yeni başladım hevesim vardı 14 yaşındayım

En İyi Cevap
3
1k pazarlık payı zorunluluk değil, ikinci elde al sat yaparak 3 adet bilgisayar kârı yaptım. Yaşın küçük sana bir şey demiyorum ancak diğer arkadaşlar bu arkadaşın düşüncelerini ciddiye almasın.

Orhanaygun41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
Orhan Aygün
İlgilendiği Kategoriler
Steam
Discord
orhanaygun#3804
1k pazarlık payı zorunluluk değil, ikinci elde al sat yaparak 3 adet bilgisayar kârı yaptım. Yaşın küçük sana bir şey demiyorum ancak diğer arkadaşlar bu arkadaşın düşüncelerini ciddiye almasın.
Yaşım küçük olduğunu nerden biliyorsun sen kimsin de başkası adına karar veriyorsun dikkate almayın falan kardeşim bak dalgana biraz daha araştır bu işleri öğren gel o şekilde konuşuruz.

En İyi Cevap
3
Yaşım küçük olduğunu nerden biliyorsun sen kimsin de başkası adına karar veriyorsun dikkate almayın falan kardeşim bak dalgana biraz daha araştır bu işleri öğren gel o şekilde konuşuruz.
Tamam 18i geçince yazarsın küçük kardeş.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,841
Üyeler
163,563
Son üye
rigbusta
Top Bottom