Özelliklerini yazarsan söylerizBütün parçalar toplamında ne kadar elektrik harcıyor; nasıl öğrenebilirim program var mı ve elektrik faturasına etkisi kaç TL?
3100Özelliklerini yazarsan söyleriz
Psu kalitesi elektrik faturasını etkiler anlayan arkadaşlar yazacaktır. 80+ psu mu?3100
1660 ti
1x 8 GB crucial ballistix
Biostar b450mh
550w psu
240 gb ssd A400
500 gb hdd
80+ bronzPsu kalitesi elektrik faturasını etkiler anlayan arkadaşlar yazacaktır. 80+ psu mu?
24 saat açık kalmış olsa en fazla günde 2-3 TL harcar diye düşünüyorum.
Webtekno'dan denk geldim. Böyle bir site varmış.Psu kalitesi elektrik faturasını etkiler anlayan arkadaşlar yazacaktır. 80+ psu mu?
80+ bronz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Webtekno'dan denk geldim. Böyle bir site varmış.
![]()
Power Supply Calculator - PSU Calculator | OuterVision
Power Supply Calculator - Select computer parts and our online PSU calculator will calculate the required power supply wattage and amperage for your PC.outervision.com
7/24 açık bir PC 0,4 kuruştan aylık yaklaşık 80-90 TL enerji harcıyormuş.
Elektriğin fiyatı 0.22 euro değil ki.
Elektriğin fiyatı kWh olarak 0.40 kuruşlarda. Bu da EURO/TL olarak 0.02 yapar.
Konyada brim fiyat 0.739373 tl vergisiz hali. Diğer illerde daha da ucuz olacağını sanmam.Elektriğin fiyatı kWh olarak 0.40 kuruşlarda. Bu da EURO/TL olarak 0.02 yapar.
İstanbul için 0.47Anlamanın en sağlıklı yolu akıllı priz vs benzeri bir araç kullanmak. Donanımların tek tek teknik harcanımını da bilsek prizden ne çektiğini sağlıklı görmek için akıllı priz benzeri bir araç gerekir. Örnek:
Mesaj otomatik birleştirildi:
Konyada brim fiyat 0.739373 TL vergisiz hali. Diğer illerde daha da ucuz olacağını sanmam.