ram düşük baya csgo için 8gb ram lazım en azi3 islemci
Nvdia gtx 630 ekran karti
4 gb RAM
128 gb asd
400 gb harddisk
Cs go da bile 10 20 fps arası alıyorum ne yapmak gerek
birde işlemcinin tam modelini yazar mısınız ?RAM düşük baya csgo için 8gb RAM lazım en az
Intel core i3 370 m 2.4 ghzRAM düşük baya csgo için 8gb RAM lazım en az
Mesaj otomatik birleştirildi:
b
birde işlemcinin tam modelini yazar mısınız ?
Rami 8 yapmam yeterlimi peki
Hayır 4 GB ram ile oyunu oynayabiliyorum.RAM düşük baya csgo için 8gb RAM lazım en az
b
birde işlemcinin tam modelini yazar mısınız ?
Intel core i3 370 m 2.4 ghz
Rami 8 yapmam yeterlimi peki
bu arada bu sistemde csgonun bu kadar düşük fps almaması lazım gibi 4gb ram var elbet ama 10 20 fps biraz düşük geldi bana işlemci ghz hızını atar mısınız ? bilmiyorsanız ben size anlatırım yapacağınız işlemlerii3 islemci
Nvdia gtx 630 ekran karti
4 gb RAM
128 gb asd
400 gb harddisk
Cs go da bile 10 20 fps arası alıyorum ne yapmak gerek
Anlatırsanız sevinirimbu arada bu sistemde csgonun bu kadar düşük fps almaması lazım gibi 4gb RAM var elbet ama 10 20 fps biraz düşük geldi bana işlemci ghz hızını atar mısınız ? bilmiyorsanız ben size anlatırım yapacağınız işlemleri
Anlatırsanız sevinirim
Islamcı ghz bilgisayarım özelliklerde 2.40 yaziyorbu arada bu sistemde csgonun bu kadar düşük fps almaması lazım gibi 4gb RAM var elbet ama 10 20 fps biraz düşük geldi bana işlemci ghz hızını atar mısınız ? bilmiyorsanız ben size anlatırım yapacağınız işlemleri
Pubg lite 50 60 fps alıyorum meselabu arada bu sistemde csgonun bu kadar düşük fps almaması lazım gibi 4gb RAM var elbet ama 10 20 fps biraz düşük geldi bana işlemci ghz hızını atar mısınız ? bilmiyorsanız ben size anlatırım yapacağınız işlemleri
hmm sen 8gb ram a yükselt ztn başka bir şey yükseltmezsin o dönemin leptopları çok yüksek ihitmalle birleşik oluyor işlemci ekran kartı değiştiremiyebilirsin internetten bak istersen neyse 8gb ram a eninde sonunda yükselticeksin ztn 8gb ram ekle leptobunaAnlatırsanız sevinirim
Islamcı ghz bilgisayarım özelliklerde 2.40 yaziyor
PUBG lite 50 60 fps alıyorum mesela
Yalniz laptop degilki masaustuhmm sen 8gb RAM a yükselt ztn başka bir şey yükseltmezsin o dönemin leptopları çok yüksek ihitmalle birleşik oluyor işlemci ekran kartı değiştiremiyebilirsin internetten bak istersen neyse 8gb RAM a eninde sonunda yükselticeksin ztn 8gb RAM ekle leptobuna
hmm tamam diğer arkadaş leptop attı kafam karıştı heralde 8gb ram e yükseltin yaniYalniz laptop degilki masaustu
aldığınız ram in cl mhz ve markasına dikkat edinhmm tamam diğer arkadaş leptop attı kafam karıştı heralde 8gb RAM e yükseltin yani
4gb RAM daha alın