Neler Yeni

Bilgisayarım neden bozuldu?

Murosama

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Ravan AFANDIYEV
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, Kitap
Steam
Murosama
Ve önerim bundan sonra alacağın sisteme korsan oyun idirmemeniz. En uygunu Steam kullanmanız ve eğer çok para ödemek istemiyorsanız indirimi beklemekdir. Korsan oyunları bilgisayarın hem performansını, hem de ömrünü kısaltır. Hatta gelecekde korsan yazılım bulunan bilgisayarda Allah korusun, banka kartıyla bir şey alırsanız, onunda çalınma ihtimali oluyor.

LogiMess

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,739
İsim
Gtx 1090Tİ
Aynen hocam virüslerden oldu herhalde çünkü arkadan hep cmd komut sistemi açılıyordu bir de +18 reklamlar çıkıyordu eski bilgisayar olduğu için sorun etmiyordum ama baya yanılmışım bu zombi bilgisayar olayını öğrendikten sonra...
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aynen reis ailem orjinal oyunlara sıcak bakmasa da artık korsana bulaşmayacağım valla .

@sadovista hocam sende aynısını yaşadın mı
Düzgün yerlerden indirirseniz sorun olmaz

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,042
İsim
göksel yurtcan
yani hocam bilgisayar 2004 model diyorsunuz forumdaki çoğu kişiden daha büyük artık eceli gelmiş bırakın rahat bir dinlenme molasına ayrılsın

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Birde 5000 liralık sistem alacağım yakında korsan indirsem zarar gelir mi diye çok korkuyorum hocam
Al kaspersky üyelik aç bilgisayar açılınca arkada dursun aylık virüs taraması yap oh mis gibi kafanda rahat eder.Paraya kıyıcaksın biraz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Kerem Senju
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar,Donanım,Siyaset,
Al kaspersky üyelik aç bilgisayar açılınca arkada dursun aylık virüs taraması yap oh mis gibi kafanda rahat eder.Paraya kıyıcaksın biraz.
Reis sen antivirüs uygulaması alıp korsan mı indiriyorsun öyleyse bazı arkadaşlar anti virüs programları virüsleri tanımıyor demişti bana.

yani hocam bilgisayar 2004 model diyorsunuz forumdaki çoğu kişiden daha büyük artık eceli gelmiş bırakın rahat bir dinlenme molasına ayrılsın
Aynen reis eceli geldi gerçekten sistemin korsan da çökertti zaten sistemi

Düzgün yerlerden indirirseniz sorun olmaz
Hocam ben gördüğüm her siteden oyun indirdim :d

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Reis sen antivirüs uygulaması alıp korsan mı indiriyorsun öyleyse bazı arkadaşlar anti virüs programları virüsleri tanımıyor demişti bana.
Hocam ben tanındık yerlerden antivirüs açıkken indiriyorum oda nadir.Kaspersky en iyi antivirüslerden biridir gözünüz kapalı güvenebilirsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Kerem Senju
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar,Donanım,Siyaset,
yani hocam bilgisayar 2004 model diyorsunuz forumdaki çoğu kişiden daha büyük artık eceli gelmiş bırakın rahat bir dinlenme molasına

Hocam ben tanındık yerlerden antivirüs açıkken indiriyorum oda nadir.Kaspersky en iyi antivirüslerden biridir gözünüz kapalı güvenebilirsiniz.
Aynen hocam zaten büyük ihtimalle dediğin gibi yapacağım bütçemin yetmediği pahalı oyunları öyle indirmeyi düşünüyorum.Ya da call of duty serisinde öyle yaparım çünkü adamlar 10 yıl geçmiş oyunu 100 liraya satıyorlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,655
Üyeler
164,886
Son üye
krsdzn
Top Bottom