GUSE
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 560
Güvenli internetin aktif olabilir onu kontrol eder misin modemden yada ISSin mobil uygulamasındanTabi buyrun
Güvenli internetin aktif olabilir onu kontrol eder misin modemden yada ISSin mobil uygulamasındanTabi buyrun
Kapalı güvenli internet de türknet uygulaması üzerinden baktım ve kapalıGüvenli internetin aktif olabilir onu kontrol eder misin modemden yada ISSin mobil uygulamasından
Modemin ve yanındaki küçük kutunun elektriğini kesip 2 3 dk bekleyip tekrar verip tekrar dener misin?Kapalı güvenli internet de türknet uygulaması üzerinden baktım ve kapalı
Tamam deneyeceğimModemin ve yanındaki küçük kutunun elektriğini kesip 2 3 dk bekleyip tekrar verip tekrar dener misin?
Modemi 4 5 dakike Kapalı bekledim tekrar açıp denedim yine olmadı wifi bağlantısını kestim yeniden başlattım ve kendi İnternetim bağlandım Mobil veri açıp yine olmadı galiba pes edip win 10 a geçicemModemin ve yanındaki küçük kutunun elektriğini kesip 2 3 dk bekleyip tekrar verip tekrar dener misin?
Windows 10da sorunsuz muyduModemi 4 5 dakike Kapalı bekledim tekrar açıp denedim yine olmadı wifi bağlantısını kestim yeniden başlattım ve kendi İnternetim bağlandım Mobil veri açıp yine olmadı galiba pes edip win 10 a geçicem
Win 10 hiç kullanmadım geçen sene aldım pc yi win 11 olarak kullanıyorumWindows 10da sorunsuz muydu