Neler Yeni

Bilgisayarım oyun kaldırmıyor ama direksiyonum var

Seyyid01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
SeyyidEFe01
Bilgisayarımda forza horizon 4 assetto corsa carx gibi oyunlar oynamak için direksiyon seti (g29) sipariş ettik fakat bilgisayarım oyunları kaldırmadı .Yeni bir bilgisayar alacak paramız yok direksiyon seti elimizde kaldı .Geforce now gibi programları araştırdım fakat onlarda pahalı (aylık 244tl) .Ne yapabilirim diye buraya soruyorum 🤗

selem

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
yavuz selim değerli
sistem özelliklerin neler

phopshen

80+ Bronze
Bilgisayarımda forza horizon 4 assetto corsa carx gibi oyunlar oynamak için direksiyon seti (g29) sipariş ettik fakat bilgisayarım oyunları kaldırmadı .Yeni bir bilgisayar alacak paramız yok direksiyon seti elimizde kaldı .Geforce now gibi programları araştırdım fakat onlarda pahalı (aylık 244tl) .Ne yapabilirim diye buraya soruyorum 🤗
Carx'i betalar üzerinden eski sürüme alarak oynayabilirsin ben öyle oynamıştım eski pcde

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Bilgisayarın teknik özellikleri nedir belki uygun fiyata en azından düşük ayarda oynatacak hale getirilir.

Diğerlerine sistem yetmiyorken ETS2 ile başlangıç yapabilirsin bu arada, direksiyon ile en iyi giden oyunlarda başı çeker 😀

Seyyid01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
SeyyidEFe01
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sistem özelliklerin neler
i5 11. nesil

intel iris xe

8gb

256gb
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bilgisayarın teknik özellikleri nedir belki uygun fiyata en azından düşük ayarda oynatacak hale getirilir.

Diğerlerine sistem yetmiyorken ETS2 ile başlangıç yapabilirsin bu arada, direksiyon ile en iyi giden oyunlarda başı çeker 😀
Ets2 var fakat ilgimi çok çekmiyor

selem

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
yavuz selim değerli
assetto corsa düşük ayalarda oynayabilirsin
ama forza yı bilmem

selem

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
yavuz selim değerli
ben rahatça oynayabliyorum amd ryzen 7 3700x hd 5570 (eski kartım yandı)

selem

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
yavuz selim değerli
garantiyle alakası yokki iade etsen alırlar yüksek ihtimal nerden aldın

Top Bottom