Neler Yeni

Bilgisayarım oyun kaldırmıyor ama direksiyonum var

ImSunny

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
386
İsim
Eşşekcik
İlgilendiği Kategoriler
Sanal Güvenlik
Discord
darknest35
Driver kurulumu belki ondan kasıyordur

ImSunny

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
386
İsim
Eşşekcik
İlgilendiği Kategoriler
Sanal Güvenlik
Discord
darknest35
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Muhammet açıkgöz
Ya kankacığım bizim bu insanların yaptıkları saçmalık artık o kadar tuhaf hale geldi ki ya kardeşim şimdi beni yanlış anlamazsan şöyle bir durum var sen bunu alırken bilgisayarının bunu kaldırıp kaldırmayacağını hiç araştırmadın mı yani ne bileyim Bir sağa sola hiç sormadın mı bence hani bir sorman araştırman ona göre satın Alman gerekti yani bu ne kadar saçma bir şey şimdi şöyle bir durum da var iade etmen lazım bu durumda yani bilgisayar alacak bütçen yok gitmişsin oyun kolu almışsın yani ya oyun konulu satacaksın bilgisayar yenileceksin ileriki zamanlarda alacaksın Bu oyun konsolunu direksiyon setini ya da oyun konserle ödeyeceksin belli bir süre bekleyeceksin gideceksin sonradan yeni bir sistem alıp öyle oynayacağız yani düşük ayarlarda açsa bile yani bir işe yaramaz yani bu oyunun amacı tamam ses de var ama grafik de önemli yani sen bu oyunda grafik açısından tatmin olmadığın sürece istediğin kadar sesi olsun şeyi olsun senin mutlu etmeyecek memnun etmeyecektir yani ya sen bu konuda iade edeceksin bilgisayarı alacaksın ya da oyun konsolunu bir kenara bırakıp ileriki zamanlara dönük bir bilgisayar alıp o şekilde kullanman gerekiyor yani saçma bence yaptığın çok saçma

mucel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
Muhammet Ali Seviptekin
Ya kankacığım bizim bu insanların yaptıkları saçmalık artık o kadar tuhaf hale geldi ki ya kardeşim şimdi beni yanlış anlamazsan şöyle bir durum var sen bunu alırken bilgisayarının bunu kaldırıp kaldırmayacağını hiç araştırmadın mı yani ne bileyim Bir sağa sola hiç sormadın mı bence hani bir sorman araştırman ona göre satın Alman gerekti yani bu ne kadar saçma bir şey şimdi şöyle bir durum da var iade etmen lazım bu durumda yani bilgisayar alacak bütçen yok gitmişsin oyun kolu almışsın yani ya oyun konulu satacaksın bilgisayar yenileceksin ileriki zamanlarda alacaksın Bu oyun konsolunu direksiyon setini ya da oyun konserle ödeyeceksin belli bir süre bekleyeceksin gideceksin sonradan yeni bir sistem alıp öyle oynayacağız yani düşük ayarlarda açsa bile yani bir işe yaramaz yani bu oyunun amacı tamam ses de var ama grafik de önemli yani sen bu oyunda grafik açısından tatmin olmadığın sürece istediğin kadar sesi olsun şeyi olsun senin mutlu etmeyecek memnun etmeyecektir yani ya sen bu konuda iade edeceksin bilgisayarı alacaksın ya da oyun konsolunu bir kenara bırakıp ileriki zamanlara dönük bir bilgisayar alıp o şekilde kullanman gerekiyor yani saçma bence yaptığın çok saçma
adam bakmış internetteki testler gibi çıkmamış

ImSunny

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
386
İsim
Eşşekcik
İlgilendiği Kategoriler
Sanal Güvenlik
Discord
darknest35
adam bakmış internetteki testler gibi çıkmamış
Ya ben sorunu anladım sanırım arkadaş görev yöneticisi atsa dahili ekran kartı varmı diye bakıcam ona göre yardım edicem ama yazan yok

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,576
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
Konuyla Alakasız Mesaj / Spam
20230823_234028.jpg

Seyyid01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
SeyyidEFe01
Garip pc de 2 ekran kartımı var
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bakmak için bana görev yöneticisini atabilirsiniz
inter iris xe ve mx330 var , en iyisi mx330 imiş onu kullanıyorum

ImSunny

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
386
İsim
Eşşekcik
İlgilendiği Kategoriler
Sanal Güvenlik
Discord
darknest35
inter iris xe ve mx330 var , en iyisi mx330 imiş onu kullanıyorum
Hocam grafik ayarları diye bir yer vardı ayarlardan ordan oynadığınız oyunu seçerek tamam dediğinizde mx 330 u seçin öyle deneyin

Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
ARDA
İlgilendiği Kategoriler
Laptop,toplamapc,ets2
Unlost FPS arttırma taktikleri ne güne duruyor ??????

Seyyid01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
SeyyidEFe01
Hocam grafik ayarları diye bir yer vardı ayarlardan ordan oynadığınız oyunu seçerek tamam dediğinizde mx 330 u seçin öyle deneyin
tüm oyunları öyle yaptım

hepsini açtım

hepsini açtım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,852
Üyeler
166,845
Son üye
aley
Top Bottom