Neler Yeni

Bilgisayarım Oyun Sırasında Donuyor

bugra7768

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
bugra

Apacer Panther RGB 16GB (1x16GB) 5200MHz CL40 DDR5 Gaming Ram (AH5U16G52C5229BAA-1)​

Mesaj otomatik birleştirildi:

Ramden sonra bu sorunu yaşamaya başladım o zaman anladığım kadarıyla soğutucu ile bi alakası yok ramden kaynaklı peki diğer ram ile uyuşmama gibi bi durumdan olabilir mi çünkü sıfır aldım rami paketini açıp takmıştım
diğer ramin modeli ne kolay kolay uyuşmamadan sorun cıkmaz

bu rami de alabilirsiniz xpg iyidir

okan6161

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
okan
diğer ramin modeli ne kolay kolay uyuşmamadan sorun cıkmaz
1 x Apacer Panther 16GB (1x16GB) 5200Mz DDR5 CL40 Gaming Ram (AH5U16G52C5227BAA-1) (65132)

Üzerinde olan normali bu

1 x Apacer Panther 16GB (1x16GB) 5200Mz DDR5 CL40 Gaming Ram (AH5U16G52C5227BAA-1) (65132)

Üzerinde olan normali bu
Yani yeni remi takmadan önceki

okan6161

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
okan
Yeni aldım açıkcası çok harcama yaptığım için şuan ücret çıkaramam yazık olur acaba sorun ramde mi yoksa modelleri mi farklı oldu

bugra7768

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
bugra
şimdi son kez sadece yeni aldığınız rami takın ve o ram testini tekrar yapın, yine sorun algılandı derse iade edersiniz

bugra7768

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
bugra
Yeni aldım açıkcası çok harcama yaptığım için şuan ücret çıkaramam yazık olur acaba sorun ramde mi yoksa modelleri mi farklı oldu
sorun ramdedir, farklı ram taksanız bile hızlı olan ram yavaş olan ramin hızına düşüyor kullanabiliyorsunuz

okan6161

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
okan
bozuk olanı iade edersiniz markası neydi?
Şimdi Ramleri teker teker test ettim bi sorun gözükmedi sonra ikisini tekrar taktım test ettim önceki test de yaşanan sorun yaşanmadı

sorun ramdedir, farklı ram taksanız bile hızlı olan ram yavaş olan ramin hızına düşüyor kullanabiliyorsunuz
Hz leri aynı aynı değerde olan ramlerin hızları farklı olabiliyor mu

Şimdi Ramleri teker teker test ettim bi sorun gözükmedi sonra ikisini tekrar taktım test ettim önceki test de yaşanan sorun yaşanmadı

Hz leri aynı aynı değerde olan ramlerin hızları farklı olabiliyor mu
Ancak oyunu açınca hata gibi arka planda bir şey çıkıyor ekranda sabit kalıyor maus vs hareket ediyor ancak ekran üzerinde işlem yapmıyor

Son düzenleme:

okan6161

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
okan
Cihazınız bi sorunla karşılaştı diye bi hata aldım mavi ekran geldi sanırım ram ile alakalı yeni almış olduğum rami çıkardım.

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,101
İsim
Zeki Müren
Cihazınız bi sorunla karşılaştı diye bi hata aldım mavi ekran geldi sanırım ram ile alakalı yeni almış olduğum rami çıkardım.
Dostum ram ile alakali hata yiyorsun. İki tane modeli farkli olan ramde ramlerin cl degerleri filan farkli ise sorun yasatir. Ayni urunun farkli serilerinde bile cip degisirse sorun yasanabiliyor sebebi de bu. Direkt yeni aldigin rami iade edip eski urunun birebir aynisindan almaya calis onerim olur

okan6161

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
okan
Dostum ram ile alakali hata yiyorsun. İki tane modeli farkli olan ramde ramlerin cl degerleri filan farkli ise sorun yasatir. Ayni urunun farkli serilerinde bile cip degisirse sorun yasanabiliyor sebebi de bu. Direkt yeni aldigin rami iade edip eski urunun birebir aynisindan almaya calis onerim olur
Normalde internet üzerinden alırken kutusuna kadar ürün aynı olduğu yazıyor zaten ürünün koduna kadar paylaştım bilgilerii bire bir ledsiz ama önerinizi dikkate alcam inşallah yapabilirler neyse sorunun neden kaynaklandığı belli olmuş oldu en azından teşekkürler.

bugra7768

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
bugra
Normalde internet üzerinden alırken kutusuna kadar ürün aynı olduğu yazıyor zaten ürünün koduna kadar paylaştım bilgilerii bire bir ledsiz ama önerinizi dikkate alcam inşallah yapabilirler neyse sorunun neden kaynaklandığı belli olmuş oldu en azından teşekkürler.
Benim bi arkadaşım corsair ram ile g skill rami kullanabiliyordu. Ama başka bi neden yok gibi gözüküyor, ramlarin farklılığından herhalde.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,850
Üyeler
164,737
Son üye
Swindlerr1
Top Bottom