Bence 8400f alınmamalı çok kötü gerçekten özelleştirme varsa 7500f yapip alinabilir linkini atar misiniz ?
Monitör sonra alsada olur50k full sistemse 40k kadar pcye kalıyor ve 7800xtli bilgisayar bulunabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Al bunu depe depe kullan gardaşım![]()
PC HOCASI-GG12 / AMD Ryzen 5 7600 TRAY / ASUS Dual Radeon RX 7800 XT OC 16GB / 16GB RAM / 1TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
PC HOCASI-GG12 Powered by Asus temasıyla hazırlanmış bir sistem tavsiyesidir. AMD RYZEN 5 7600 işlemci, ASUS RX 7800 XT OC 16GB ekran kartı mevcuttur.www.gaming.gen.tr
Ama 2k monitör de gerekir yoksa anlamı kalmaz klavye mouse kulaklık varsa sorun yok onlar sonra da alınır.
Olmaz la Lenovo r27qe alsın geçsin ekipman sonra alsınMonitör sonra alsada olur
4070superde 1080p kullanıyordum monitörü sorun yaşamadım 2k da renkler daha parlak daha canlı duruyor elbette ama idare etmek isterse eder yine banada 2k monitör lazım https://www.gaming.gen.tr/urun/3471...-8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/ bu sistemi idarelik aldım 5000 piyasası oturana kadar hatamı ettim ki diye düşünüyorum ama 4080li geforcenow üyeliğim de var ddr5 diye aldım 2k da oynucam 4060 la darboğaz yapmıyor önceden kullandım çünkü.Olmaz la Lenovo r27qe alsın geçsin ekipman sonra alsın
7500f hali yok. 8400f satılıp 7500f alınabilir.Bence 8400f alınmamalı çok kötü gerçekten özelleştirme varsa 7500f yapip alinabilir linkini atar misiniz ?
Peki Yazılım nasıl yapacağım ve monitör öneririmisin50k full sistemse 40k kadar pcye kalıyor ve 7800xtli bilgisayar bulunabilir.
Al bunu depe depe kullan gardaşım![]()
PC HOCASI-GG12 / AMD Ryzen 5 7600 TRAY / ASUS Dual Radeon RX 7800 XT OC 16GB / 16GB RAM / 1TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
PC HOCASI-GG12 Powered by Asus temasıyla hazırlanmış bir sistem tavsiyesidir. AMD RYZEN 5 7600 işlemci, ASUS RX 7800 XT OC 16GB ekran kartı mevcuttur.www.gaming.gen.tr
Ama 2k monitör de gerekir yoksa anlamı kalmaz klavye mouse kulaklık varsa sorun yok onlar sonra da alınır.
Yazılım ?Peki Yazılım nasıl yapacağım ve monitör öneririmisin
Yazılım atılı mı geliyor ince hesapta windows 11 pro esd 7000 tlYazılım ?
Saolun kime sorduysam gerekli dedi O ev yerine ESD alındı ESD bilgisayar değiştirirken gitmiyormuş yerine yeni bilgisayar aldığınızda da kullanabiliyormuşuz o yüzden alın dediler Benim bu konuda bir çok fikrim yok Peki USB'ye yüklediğimde Windows 11 Pro ESD mi gelir yoksa OEM mi gelir ben mi seçiyorum yani ve her bilgisayarcı yapar mı
Nvidia control panelde dsr ayarı var . 1080p monitörde 2k hatta 4k bile oynayabiliyorsun . Gerçek 2k ya da çok yakın oluyor.4070 alırsan 1080p de dar boğaz yapar 2k monitör alman gerekir 2k monitörlerde 27 inc ten aşağı yok FPS oyunlarında zorluk yaşama ihtimalin olur büyük monitör olduğu için 4060ti alabilirsin
50-100tlye key al aynı işi görür normal kullanıcılar için.Saolun kime sorduysam gerekli dedi O ev yerine ESD alındı ESD bilgisayar değiştirirken gitmiyormuş yerine yeni bilgisayar aldığınızda da kullanabiliyormuşuz o yüzden alın dediler Benim bu konuda bir çok fikrim yok Peki USB'ye yüklediğimde Windows 11 Pro ESD mi gelir yoksa OEM mi gelir ben mi seçiyorum yani ve her bilgisayarcı yapar mı