Neler Yeni

bilgisayarım oyunlarda donmaya ve kasmaya başladı lütfen yardım edin !!!

Reaksiyon skoru
1
Bilgisayarım daha 7 aylık ve RTX 2060'lı bir sistem. CS GO ve Forza Harizon 4'de önceden ne bir takılma ne de bir kasma sıkıntısı vardı ama şu 1 haftadır oyunlarda takılmalar ve donmalar olamaya başladı. Nasıl çözebilirim? Yardım Edin.

Bilgisayarım daha 7 aylık ve RTX 2060'lı bir sistem. CS GO ve Forza Harizon 4'de önceden ne bir takılma ne de bir kasma sıkıntısı vardı ama şu 1 haftadır oyunlarda takılmalar ve donmalar olamaya başladı. Nasıl çözebilirim? Yardım Edin.
Sistemin tamamını azmadan nasıl cevap bekliyorsun.

kardeşim bilgisayarın aylık bakımını yapman lazım. Termal macunu değiş Tozunu al Devre spreyi sık BİOS unu güncel olduğundan emin ol BİOS dan frekansları kontrol et düşükse yükselt MSİ afterburner programını indir ekran kartını takip et eğer yine devam ederse yine yaz bana

Sürücüleri güncel tut Bios sıfırla ekran kartı yazılımını sil tekrar yüklemeyi dene.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,089,246
Üyeler
173,158
Son üye
Lysoth
Geri