Anlamadım tam. Sistem desteklemiyor oyunun minimum sistem gereksinimlerini. Ama velakin Ultra ayarlarda 70 fps falan rahat alıyorum diyorsun. Öylemi ?Selam dostlar
Bilgisayarım god of war ultra ayarlarda sistem gereksinimleri desteklemiyor ama oynuyorum 50-70 fps arası alıyorum herhangibi sorun çıkarmı
desteklemediğini nereden gördün?Selam dostlar
Bilgisayarım god of war ultra ayarlarda sistem gereksinimleri desteklemiyor ama oynuyorum 50-70 fps arası alıyorum herhangibi sorun çıkarmı
Evet yaklaşık yarım saattir oynuyorum minimum 58 maximum 76 aldımAnlamadım tam. Sistem desteklemiyor oyunun minimum sistem gereksinimlerini. Ama velakin Ultra ayarlarda 70 fps falan rahat alıyorum diyorsun. Öylemi ?
Hocam o zaman rahatça kaldırıyor.Evet yaklaşık yarım saattir oynuyorum minimum 58 maximum 76 aldım
Google a yazdım ilk çıkan sitede öyle yazıyordu (İncehesap sitesi)desteklemediğini nereden gördün?
Korkudan fanları %100 açtım kapatsam bişey olmaz dimiHocam o zaman rahatça kaldırıyor.
Orda ne yazıyoGoogle a yazdım ilk çıkan sitede öyle yazıyordu (İncehesap sitesi)
Mesaj otomatik birleştirildi:
Korkudan fanları %100 açtım kapatsam bişey olmaz dimi
sen 4k mı oynuyosunRx6600 var bende
Ultra ayarlarda oynuyorumsen 4k mı oynuyosun
4K Ultra için o gereksinimlerRx6600 var bende