Neler Yeni

Bilgisayarım özelliklerine göre çok az performans veriyor.

Barış Yalçın

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Oyunum yüklendikten sonra hemen deneyeceğim ve istediğiniz msi after burner değerlerini vereceğim sizlere. Bu arada, herkesin yaptığı gibi ben de lspdfr modu yapıyorum bunun da fps olarak bir tık tabii ki düşüklüğü var fakat yine de düşük anlayamadığım... Abartı olmayarak lspdfr modu ve 2 tane kıyafet modum 1 tane araba modum var onun dışında grafik modum vesaire yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Msi Afterburner programına geldiğimde genel ayarlarda Ana Grafik işlemcisi yerinde hiçbir aygıt yok diyor, ancak ekran kartım takılı? Acaba diyorum ki, narince ekran kartımı çıkartıp tekrar mı takmayı denesem fakat bu bildiğiniz üzere çok riskli yanlış yapılır ise.

Fakat şöyle bir şey var, program görmüyor ancak dxdiag'a baktığımda ekran kartım görünüyor. Takılı olmasa görünmezdi sanıyorum ki?

Oyunun yüklenmesine çok az kaldı, maximum 1 saate modsuz şekilde dediğiniz gibi deneyeceğim fakat ben modlu şekilde de yüksek fps sağlayacağını ümit etmek istiyorum. En fazla moddan dolayı 10 fps düşer, acayip modlar kurmadım ki grafik modum hiç bulunmuyor.
Konuyla alakasız bir sorum var ekran kartınızda rgb ışıklandırma var mı

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ozan
Konuyla alakasız bir sorum var ekran kartınızda RGB ışıklandırma var mı
Hayır bulunmuyor, ben de konu dışı bir şey soracağım ki after burner programı ekran kartımı görmüyor sanırsam. SS bırakıyorum.

Ekran Alıntısı.PNG

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ozan
Sorununz bu oyunu en yüksek ayarlara alın, ekran kartınızı yükseltin. Bir şekilde ekran kartına yüklenin en az kullanım %90'a çıksın ki sizin tatmin edici değerlere ulaşın.
Hocam oyunu en yükseğe aldım fakat oyun fps değerleri yine berbat durumda. Oyunda ne varsa fulleyip yaptım bu dediğimi. Sıcaklık değerleri için ise şunu söyleyeceğim, denedim programı yapmayı fakat olmadı algılamıyor gibi gözüküyor ona yapabilecek çözümüm kalmadı sanırım.

Barneystinson

80+ Silver
İşlemci AF olan 12nm model ise yetersiz değildir dert etmeyin ama fps değerleriniz cidden düşük. Bende de 1660 TI var CS:GO'da 300 fps civarı GTA V'de 100-110 fps civarı onlineda ise 80-85 civarı alıyorum.
Hangi ayarlar

TRecoN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
Aytaç Şükrü YALÇIN
ekran kartının pcıe güç bağlantısını yaptınızmı?
görev yöneticisini masaüstünde açtığınız için zaten oyundan çıkınca yüzde 5e bile düşüyor bende o normal ısınmıyor o sayede ve fanlarda 0 da kalıyor dönmüyor.
sorunu anlamamız için youtube daki oyun testlerindeki gibi msi afterburner kullanrarak buraya ss atın oyun ekranından atın ki ekran kartı oyunda devreye girecek ayarlarınızı da ss atın.

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ozan
Neredeyse hepsi en yüksekte bazı ayarlar hariç.

14NM ise darboğaz olur.
Eski versiyonu sanırım evet.

ekran kartının pcıe güç bağlantısını yaptınızmı?
görev yöneticisini masaüstünde açtığınız için zaten oyundan çıkınca yüzde 5e bile düşüyor bende o normal ısınmıyor o sayede ve fanlarda 0 da kalıyor dönmüyor.
sorunu anlamamız için youtube daki oyun testlerindeki gibi msi afterburner kullanrarak buraya ss atın oyun ekranından atın ki ekran kartı oyunda devreye girecek ayarlarınızı da ss atın.
Msi after burner algılamıyor sanırsam ss'i mevcut 3'üncü sayfada attım.

Eray Yılmaz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,833
İsim
Eray Yılmaz
hocam gta5 de optimizasyon sıkıntısı var

Top Bottom