Barış Yalçın
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 20
Konuyla alakasız bir sorum var ekran kartınızda rgb ışıklandırma var mıOyunum yüklendikten sonra hemen deneyeceğim ve istediğiniz msi after burner değerlerini vereceğim sizlere. Bu arada, herkesin yaptığı gibi ben de lspdfr modu yapıyorum bunun da fps olarak bir tık tabii ki düşüklüğü var fakat yine de düşük anlayamadığım... Abartı olmayarak lspdfr modu ve 2 tane kıyafet modum 1 tane araba modum var onun dışında grafik modum vesaire yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Msi Afterburner programına geldiğimde genel ayarlarda Ana Grafik işlemcisi yerinde hiçbir aygıt yok diyor, ancak ekran kartım takılı? Acaba diyorum ki, narince ekran kartımı çıkartıp tekrar mı takmayı denesem fakat bu bildiğiniz üzere çok riskli yanlış yapılır ise.
Fakat şöyle bir şey var, program görmüyor ancak dxdiag'a baktığımda ekran kartım görünüyor. Takılı olmasa görünmezdi sanıyorum ki?
Oyunun yüklenmesine çok az kaldı, maximum 1 saate modsuz şekilde dediğiniz gibi deneyeceğim fakat ben modlu şekilde de yüksek fps sağlayacağını ümit etmek istiyorum. En fazla moddan dolayı 10 fps düşer, acayip modlar kurmadım ki grafik modum hiç bulunmuyor.