Neler Yeni

Bilgisayarım param parça oldu

AlpBeyk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
446
İsim
alperen taha demir
Hiçbir şey demeye hakkimt yok zincirli köle gibi yaşıyorum bundan sonrada hayatı zehir ederler bana
Bişekilde değerini anlamaları lazım ama cidden allaha şükür ailemden böyle bişey görmediğim için nasıl bi yol izlemelisin bilmiyorum

Lyrox1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
291
İsim
AHMET OKAN KARA
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım, PC, Ekran kartları.
Derslerim çok iyi okulun 1. Diyim fazlada oynamıyordum vurdu işte
hocam zaten burda yabancıyız sıkıntıyı anlat halledelim hiçkimse birbirini tanımıyo neden vurdu kırdı ne güzel başarılısın

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Efe
İlgilendiği Kategoriler
Oyun,teklonoji,bilgisayar,python,yazılım,programlama
Hocam dün akşamda bir konu açtım biliyorsunuz dur baskıcı ve bilgisayara karşı olmalarından dolayı keşke Allah canimu alsada su evden kurtulsam
Mesaj otomatik birleştirildi:

18 yaş altı ne yapabilirki hocam

Yaşatmazlar beni zaten zincirli it gibi yaşıyorum bıktım artık
Eğer kurtulmak istiyorsan tek çare polisi aramak gibi duruyor.

Swerv

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,220
İsim
Efe Kırmaz
hocam evlete sığınabilirsin şahsen bu durumda olsam giderim devlete bakım evleri var oralarda kalırım çalışır bir eve çıkarım aileme red davası açar hayatımı yaşarım ayrıca red açtın diye bakım evinde kaldın diye devlet seni ayrıcalıklı memur yapıyor

kaç yaşındasın 15 yaş üstüysen e devlet alabilir varsada cimerden şikayet edebilirsin
bunlar her insanın yapabileceği kolay şeyler değil, kaldıramayabilir, söylendiği kadar kolay olmuyor zaten. 15 yıldır beraber iyi kötü büyüdüğün aileni özleyeceksindir illa ki. ha gerçekten bıktıysa yapmak isterse yapabilir ben yaparım diyorsa ve kendine güveniyorsa. Onun dışında tavsiyem sakin olduğu zaman git güzelce konuş güzel dilden anlıyorsa de 30k bu pc baba, taksiti bitmedi daha de. Onun dışında pc yi garantiye ver baksınlar kankam.

Lyrox1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
291
İsim
AHMET OKAN KARA
İlgilendiği Kategoriler
şayet böyle olsaydı ailem polisi arar tutanak tutturur pcmi alıp dava eder devlete sığınırdım

yenigeldim

80+ Silver
2-3 sene daha sabret yaz üniversiteyi şehir dışı kurtul. en mantıklısı bu.

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Efe
İlgilendiği Kategoriler
şayet böyle olsaydı ailem polisi arar tutanak tutturur pcmi alıp dava eder devlete sığınırdım
PC'yi alabileceğini sanmıyorum. Laptop değilse 18 yaşından küçük olduğu için yatılı okula yerleştirirler.

2-3 sene daha sabret yaz üniversiteyi şehir dışı kurtul. en mantıklısı bu.
Ben böyle bir şey yaşamadım daha önce ama şahsen ben olsam en mantıklı yol polis gibi duruyor bana göre

Lyrox1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
291
İsim
AHMET OKAN KARA
İlgilendiği Kategoriler
hocam yada babanı 40 bin tl borca sokabilirsin

java

80+ Bronze
Hocam kasayı açıp geri toplamayı deneyin. Parçaları çıkartın ve geri takın. Ayrıca İşlemci pininde yamulma olmuş olabilir 0.7 uçlu kalem ile düzeltmeye çalışın. Ayrıca geçmiş olsun. :(

yenigeldim

80+ Silver
PC'yi alabileceğini sanmıyorum. Laptop değilse 18 yaşından küçük olduğu için yatılı okula yerleştirirler.

Ben böyle bir şey yaşamadım daha önce ama şahsen ben olsam en mantıklı yol polis gibi duruyor bana göre
ya 15 yaşında çocuk ergenliğe de yeni girmiş. abarttığı da vardır. evdekiler de sorunludur. hepsi olabilir. çocuğu çarmıha germemişler sonuçta. gazlamayın bi anda.

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
614
İsim
Fettah Özalp
hocam zaten burda yabancıyız sıkıntıyı anlat halledelim hiçkimse birbirini tanımıyo neden vurdu kırdı ne güzel başarılısın
Hocam sınavlarım çok iyi ağzımda kötü söz yok imam hatipliyim her gün kuran okuyorum 2 saat kafa dağıtmaya girdim sadece

ya 15 yaşında çocuk ergenliğe de yeni girmiş. abarttığı da vardır. evdekiler de sorunludur. hepsi olabilir. çocuğu çarmıha germemişler sonuçta. gazlamayın bi anda.
Ananın karnında kaç yaşında çıktın söyle bilelim boş konuşacaksanız yorum yazmayın

Geçmiş olsun. İşlemci ile ekran kartını kurtarsan yeter. Zararın minimum olur. Açıp kasayı parçaları kontrol et.
Ekran kartı gitti hocam kurtarma şansım yok 6700xt

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Efe
İlgilendiği Kategoriler
Bende 15 yaşındayım o yüzden onun yerine kendimi rahatlıkla sokuyorum. Tabii yaşamakla düşünmek ayrı.

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
614
İsim
Fettah Özalp
Bende 15 yaşındayım o yüzden onun yerine kendimi rahatlıkla sokuyorum. Tabii yaşamakla düşünmek ayrı.
Yahu mesele yaşamı? Şu ergen bu çok takmayın diyenler birdaha gelirse küfür edeceğim artık.

Top Bottom