Metro 2033
80+ Bronze
merhaba arkadaşlar rdr2 almayı düşünüyorum bilgisayarım kaldırır mı? işlemcim ryzen 5 1600 ekran kartım rx 570 baya da eski 2 yıllık felan bilgisayar
Kaldırırmerhaba arkadaşlar rdr2 almayı düşünüyorum bilgisayarım kaldırır mı? işlemcim ryzen 5 1600 ekran kartım rx 570 baya da eski 2 yıllık felan bilgisayar
1080p mediumda ortalama 60 fps oynatır tabi yerden yere göre değişirmerhaba arkadaşlar rdr2 almayı düşünüyorum bilgisayarım kaldırır mı? işlemcim ryzen 5 1600 ekran kartım rx 570 baya da eski 2 yıllık felan bilgisayar
tamam alıyorum o zamanBaya da eski deyince 5 yıl üstü falan sandım ) benim eski kasa bile kaldırıyordu o oyunu phenom x4 r9 380. Seninki arkadaşında dediği gibi 1080'de orta ayarlarda rahat oynarsın
sagolun hocam bu arada steam sonbahar indirimlerinde önerileriniz varmıdır? toplam kartta 223tl var terraria the forest rdr2 bide metro saga bundle almayı düşünüyorum 7tl steam kredisi var the forest i ordan sayın 50tl felan kalıyor önerileriniz nedir? (dmc 5 almak istiyorum ama para yetmiyor)hocam bende rx570 kulanıyorum fsr dengeli yapıp yüksek ayarlada 40 45 fps alabilirsiniz
sagolun hocam bu arada steam sonbahar indirimlerinde önerileriniz varmıdır? toplam kartta 223tl var terraria the forest rdr2 bide metro saga bundle almayı düşünüyorum 7tl steam kredisi var the forest i ordan sayın 50tl felan kalıyor önerileriniz nedir? (dmc 5 almak istiyorum ama para yetmiyor)