bnmde 1 tane format için sakladığım usb var sorunsuz oluyorrüfussuz da format atılır aslında ben isoyu açıp içindekileri flaşa atıyorum bu kadar her zaman başarılı oldu
hocam bende olmadi telefondan format usbai hazirladim icinede bakamiyorum oyuzden, ne yapmaliyim ya iso var kurmuyor etmiyorO ekranda F9 basınca kurulum usbsi takılıysa kuruluma geçmesi gerek. Bende öyle oluyor.
Telefondan hazırlanıyor mu ki o? İso dosyasını rufusla ayıklayarak hazırlanıyor normalde format USB’si.hocam bende olmadi telefondan format usbai hazirladim icinede bakamiyorum oyuzden, ne yapmaliyim ya iso var kurmuyor etmiyor
hocam asiri kasiyorsu idarelik win 8 kurdumda win 7den kat kat kasiyirdu cildirdim win 7 format dosyasi eksik oldugundan bozuldu, yarim windows klasorum var yani tamamlanmamisHazır flash var mı elinde Windows kurulu. Hocam bir de sen neden sürekli format atıyorsun ki bozuk olmayan bir şeyi tamir etmeye çalışıyorsun hazır çalışan bir şeyi ellemene gerek yoktu.
Telefonla nasıl yazdırdın ki flaşa ?hocam asiri kasiyorsu idarelik win 8 kurdumda win 7den kat kat kasiyirdu cildirdim win 7 format dosyasi eksik oldugundan bozuldu, yarim windows klasorum var yani tamamlanmamis
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
@Kamina hocam telefonda iso dosyasi hala var orjinal 8.1 ama nasil dogru yazdircam ? galiba dogru yazmadi denedigimde format ekrani gelmyor
hocam biraz konu dışı olacak ama o bozuk dosyayı kim attı size?hocam pc gitti diyorum formatta atilmiyor o kisinin attigi aey yuzunden
@Orhanaygun41 attihocam biraz konu dışı olacak ama o bozuk dosyayı kim attı size?
pc acilmiyor diyorum ? hem sende zaten suc. Neden bozuk aey atiyorsun ? rufus ile yazdirdim ama bozuk.Hocam sen telefonla kurulum usbsi yazıldığını gördünmü birde bana suç atıyorsun tekrar bir PCDEN yazdır rufus ile flasha hangi iso dosyasını istiyorsan sorun düzelcektir.
Nasıl bozuk ne oldu da bu hatayı verdi tam olarak format atarkenpc acilmiyor diyorum ? hem sende zaten suc. Neden bozuk aey atiyorsun ? rufus ile yazdirdim ama bozuk.