Boş hocamYani 60gb mi boş yoksa bilgisayar komple 60gb mi
Birde şöyle bir metin görüyorum kurarken;Yani 60gb mi boş yoksa bilgisayar komple 60gb mi
Bu bilgisayar, Windows 11 çalıştırmak için en düşük sistem gereksinimlerini karşılamıyor. Bu gereksinimler, daha güvenilir ve daha kaliteli bir deneyim sağlamaya yardımcı olur. Windows 11'in bu bilgisayara yüklenmesi önerilmez ve uyumluluk sorunlarına neden olabilir. Windows 11'i yüklemeye devam ederseniz, bilgisayarınız artık desteklenmez ve güncelleştirmeleri alma hakkına sahip olamaz. Uyumluluğun olmaması nedeniyle bilgisayarınızda meydana gelen hasarlar üretici garantisi kapsamında değildir. Kabul Et'i seçerek, bu beyanı okuduğunuzu ve anladığınızı kabul etmiş olursunuz. |
Yani hocam demekki PC desteklemiyorBoş hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Birde şöyle bir metin görüyorum kurarken;
%1 Yükseltme Yardımcısı
Bu bilgisayar, Windows 11 çalıştırmak için en düşük sistem gereksinimlerini karşılamıyor. Bu gereksinimler, daha güvenilir ve daha kaliteli bir deneyim sağlamaya yardımcı olur. Windows 11'in bu bilgisayara yüklenmesi önerilmez ve uyumluluk sorunlarına neden olabilir. Windows 11'i yüklemeye devam ederseniz, bilgisayarınız artık desteklenmez ve güncelleştirmeleri alma hakkına sahip olamaz. Uyumluluğun olmaması nedeniyle bilgisayarınızda meydana gelen hasarlar üretici garantisi kapsamında değildir. Kabul Et'i seçerek, bu beyanı okuduğunuzu ve anladığınızı kabul etmiş olursunuz.
Hocam hayır hayır, yükleyebiliyorum fakat böyle bir soru soruyor.Yani hocam demekki PC desteklemiyor
Yani diyorki sorumluluk almıyoruz diyorlar hocam yani parçalar eski bir şey olabilir diyor Windows bence senin sisteme 11 uygun değilHocam hayır hayır, yükleyebiliyorum fakat böyle bir soru soruyor.
Parçalarım 11'e uyuyor fakat tpm yoktu onuda bypassladımYani diyorki sorumluluk almıyoruz diyorlar hocam yani parçalar eski bir şey olabilir diyor Windows bence senin sisteme 11 uygun değil
Hocam bence değil sırf yeni diye 11 yüklemeyin islemciniz kötü ekran kartı eh işte .dParçalarım 11'e uyuyor fakat tpm yoktu onuda bypassladım