Direkt Insider'dan bile yükleyebilirdin.O da doğru. DISM komutları ile de yükleyebilirdim.
Bana Insider vermedi ki? Sen hala anlamadın. Benim PC'im Microsoft'a göre %100 uyumsuz.Direkt Insider'dan bile yükleyebilirdin.
Windows 11'in Insider şartları var demek istediğim. TPM vs. ye bakarak Microsoft veriyor. Bana uyumsuz olduğundan vermedi. Kendim UUP üzerinden ISO'yu indirdim.Direkt Insider'dan bile yükleyebilirdin.
DX12 ve Secure Boot olayını kaçırmışım, pardon. Fakat TPM şartı kaldırıldı dediğim gibi.Bana Insider vermedi ki? Sen hala anlamadın. Benim PC'im Microsoft'a göre %100 uyumsuz.
1. TPM yok
2. Secure Boot yok (UEFI 2.0 var çünkü)
3. DirectX 12 yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
Windows 11'in Insider şartları var demek istediğim. TPM vs. ye bakarak Microsoft veriyor. Bana uyumsuz olduğundan vermedi. Kendim UUP üzerinden ISO'yu indirdim.
Windows 10'dan daha performanslı. RAM, CPU kullanımı 21H1'den farkı yok. 21H1'den daha fazla modern olmasına rağmen bir tık daha performanslı yani daha hafif.Deneyimleriniziz aktarır mısınız? Mesela performası, hızı, ser, olması nasıl? Optimizasyonu 10'a göre iyi mi? Sizin sisteminiz ile hemen hemen aynı sistemim var.
Hiç oyun test etme fırsatınız oldu mu? FPS değerleri 10'a göre nasıl? Ya da seriliği iyi mi? (Alt+Tab hızı, sağ tık yenile hızı vs.)Windows 10'dan daha performanslı. RAM, CPU kullanımı 21H1'den farkı yok. 21H1'den daha fazla modern olmasına rağmen bir tık daha performanslı yani daha hafif.
Alıntıyı görüntüle
Oyun oynayamıyorum PC ısıdan kapandığından. Fan temizliği ve termal macun yenilemem lazım ama ailem izin vermiyor. Birde bende Windows 8 ve üzerinde NVIDIA sürücüsü kurunca PC kilitleniyor. Oyun sadece Windows 7'de oynayabilirim bakımlardan sonra.Hiç oyun test etme fırsatınız oldu mu? FPS değerleri 10'a göre nasıl? Ya da seriliği iyi mi? (Alt+Tab hızı, sağ tık yenile hızı vs.)
Alt tab hızı sağ tık yenileme hızı nasıl?Oyun oynayamıyorum PC ısıdan kapandığından. Fan temizliği ve termal macun yenilemem lazım ama ailem izin vermiyor. Birde bende Windows 8 ve üzerinde NVIDIA sürücüsü kurunca PC kilitleniyor. Oyun sadece Windows 7'de oynayabilirim bakımlardan sonra.