MematiBaş🚬
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
Söylemişti zatenKanka pc özelliklerini söyle de arkadaşlarla sana yardımcı olalım.
Söylemişti zatenKanka pc özelliklerini söyle de arkadaşlarla sana yardımcı olalım.
R5 220Ekran kartı nedir dostum?
Pardon görmemişimSöylemişti zaten
Ekran kartı diğer parçalar icin cok düşük. Düşük fps almanız cok normal. Internetten r5 220 testlerine bakarak ta anlayabilirsiniz. Ram Islemci cok iyi fakat ekran karti eski biraz malesef.R5 220
Eski olduğunu biliyorum ancak hiç ekran kartı olmayan leptop daha yüksek FPS alıyorEkran kartı diğer parçalar icin cok düşük. Düşük fps almanız cok normal. Internetten r5 220 testlerine bakarak ta anlayabilirsiniz. Ram Islemci cok iyi fakat ekran karti eski biraz malesef.
Bütçe sıkıntısı hocamHocam o Pcyi kim toplattı size ? O işlemciye o ekran kartı olmuş mu?
Keşke Apu alsaydınız hocam o ekran kartıyla çoğu Apu sistemin performansı geçer sizin sistemiEski olduğunu biliyorum ancak hiç ekran kartı olmayan leptop daha yüksek FPS alıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bütçe sıkıntısı hocam
İdarelik aldım zatenKeşke Apu alsaydınız hocam o ekran kartıyla çoğu Apu sistemin performansı geçer sizin sistemi
Laptoptaki dahili ekran kartı r5 220 den daha iyi demektir bu da. Keske islemci ve ramden kisip ekrna kartina butce ayirsaydiniz.Eski olduğunu biliyorum ancak hiç ekran kartı olmayan leptop daha yüksek FPS alıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bütçe sıkıntısı hocam
İleride hangi ekran kartını düşünüyorsunuz?İdarelik aldım zaten
Minimum 2060İleride hangi ekran kartını düşünüyorsunuz?
Bir ekleme daha yapayım oyunlar 600 MBın üstünde ram kullanmıyorMinimum 2060