Yardım Bilgisayarım youtubede kasıyor ve tarayıcım yetersiz bellek uyarısı veriyor

ReingX

80+
Reaksiyon skoru
2

Kingston Fury Beast 32 GB 3200 MHz CL16 tek slot ramim var yotubede kasıyor ve yetersiz bellke uyarısı veiyor ve farklı tarayıclar denedim hepsinde boyle sorun neden kaynaklı olabilir​

Bence RAM'de sıkıntı var. Görmüyor olabilir mi? Bakar mısınız?

Chrome ayarlar, donanım hızlandırıcı kapalıysa onu aç.

Kingston Fury Beast 32 GB 3200 MHz CL16 tek slot ramim var yotubede kasıyor ve yetersiz bellke uyarısı veiyor ve farklı tarayıclar denedim hepsinde boyle sorun neden kaynaklı olabilir​

Donanım hızlandırmayı kapatın,sanal bellek oluşturun, Eğer anakartınızda 4 ram slotu varsa ve sadece 1 tane kullanıyorsanız parazitlenme yapabilir.

ram i görmesse pc görüntü vermez zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

opera gx kullanıyorun
Tam oturmamış olabilir. Gelişmiş sistem ayarları - Performans - Ayarlar - Gelişmiş - Sanal bellek. = 16384 uygula, tamam ve sistemi yeniden başlat.

ram i görmesse pc görüntü vermez zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

opera gx kullanıyorun

Kardeş, görüntüyü ekran kartı işler, aklında bulunsun. Donanım hızlandırıcı açarsan, bu görevi işlemci yerine ekran kartı yapar.

Tarayıcı daha seri olur ve videolar daha akıcı oynatilir.

Hem Chrome, hem opera için bu ayarı kontrol et, kapalıysa aç. Eğer düzelmezse ekran kartı sürücüsünü sil DDU ile ve tekrar kur.

Sorun ortadan kalkacaktır.

Not: Donanım hızlandırıcı kapat, sanal bellek aç diyen arkadaş uçmuş, bakma sen ona. Ram olayina gelince 8 GB dolu laptop satılıyor, sanırım YouTube oynatamazlar onlar.

opera gx kullanıyorum donanım hızlandırma ayarı yok
1748189256256.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,099,667
Üyeler
174,907
Son üye
Hırpo
Geri