Neler Yeni

Bilgisayarım zarar görmüş müdür?

Wane

80+
Arkadaşlar biz dışardaydık kardeşim aradı elektrik gidip gelmiş 2 defa, PS'umuz MSI MAG A550BN Power bu, akım korumalı mı bilmiyorum cevaplarsanız sevinirim, bilgisayarım zarar görmüş müdür akım korumalı priz yok ve akım korumalı priz alacağım sizce çok büyük bir zarar görmüş müdür prizlerin içerisinde yüksek voltaj kalmış mıdır bozulur mu sizce bilgisayarım?

umuttt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
umt
Discord
umt#4257
Arkadaşlar biz dışardaydık kardeşim aradı elektrik gidip gelmiş 2 defa, PS'umuz MSI MAG A550BN Power bu, akım korumalı mı bilmiyorum cevaplarsanız sevinirim, bilgisayarım zarar görmüş müdür akım korumalı priz yok ve akım korumalı priz alacağım sizce çok büyük bir zarar görmüş müdür prizlerin içerisinde yüksek voltaj kalmış mıdır bozulur mu sizce bilgisayarım?
eğer yeni ürünlerse mesela 2018de fln alındıysa öyle fazla zarar bırakmaz ama elektrik gittiğinde fişi çekmeliydi ufak bir zarar oluşturmuştur ondan bişey olmaz

Wane

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
eğer yeni ürünlerse mesela 2018de fln alındıysa öyle fazla zarar bırakmaz ama elektrik gittiğinde fişi çekmeliydi ufak bir zarar oluşturmuştur ondan bişey olmaz
Bilgisayarım açıktı arkadaşlar ve, şu anda bilgisayarımdan yazıyorum sizlere.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fişi çektim dedi kardeşim ve 2022 de alındı malzemeler.

umuttt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
umt
Discord
umt#4257
Bilgisayarım açıktı arkadaşlar ve, şu anda bilgisayarımdan yazıyorum sizlere.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fişi çektim dedi kardeşim ve 2022 de alındı malzemeler.
yeni olduğu için yani gelişmiş özelliklerden dolayı bir şey olacagını sanmıyorum

• Beğen
Reaksiyonlar: Wane

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,967
İsim
tümen dağ
bellı olmaz yıllarca bozulmayabılır ama 1 kere olduğunda da bozulabılır çok değişken
hdd kullanıyorsanız bozulma ıhıtmalı yuksek

Top Bottom