TUNC3L
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 100
- İsim
- Özgür Can Tuncel
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Pişman oldum zaten beni rahatlatmak için discord gelebiliyorsanız gelin konuşalımOtomatik OC programı mı? İlk defa duyuyorum. Genelde Overclock ya elle manuel voltaj ve çarpan girilerek yapılır, ya da BIOS üzerinden Anakartın Otomatik Overclock seçeneği ile yapılır.
Herhangi bir yerden 3.parti yazılım indirip, bu işlemi yaptırmak doğru değil. Mazallah fazla voltajdan Anakart ve tüm sistem zarar görebilir. Bunlar olası bu tarz bir senaryoda, ondan dolayı bu tip Hız aşırtma işlerine fazla eğiliminiz yoksa tavsiye etmem.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yani soru sorma bakımındanPişman oldum zaten beni rahatlatmak için discord gelebiliyorsanız gelin konuşalım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Anakartımın desteklemediği ai suite 3 sürümüOtomatik OC programı mı? İlk defa duyuyorum. Genelde Overclock ya elle manuel voltaj ve çarpan girilerek yapılır, ya da BIOS üzerinden Anakartın Otomatik Overclock seçeneği ile yapılır.
Herhangi bir yerden 3.parti yazılım indirip, bu işlemi yaptırmak doğru değil. Mazallah fazla voltajdan Anakart ve tüm sistem zarar görebilir. Bunlar olası bu tarz bir senaryoda, ondan dolayı bu tip Hız aşırtma işlerine fazla eğiliminiz yoksa tavsiye etmem.