Yanıkda değil normal sıradan bir fana burnumu yaklaştırdığımdada aynı koku var ama dün otomatik overclock yaparken bu koku artmıştı plastikimsionu bilemiyorum ama tam ne kokusu geldi
bilemiyorum tam hocamYanıkda değil normal sıradan bir fana burnumu yaklaştırdığımdada aynı koku var ama dün otomatik overclock yaparken bu koku artmıştı plastikimsi
Sende koku varmıydı ?bende bi kere yapmıştım aynısını ama ekran kartına full drop yemiştim ve işlemci ölmüş gibiydi sanki 15yıllık pc deyim gibi
sonra uygulamayı silip baştan yükleyip ayaralrı sıfırlayıp. sonra yeniden başltaınca düzelmişti
var gibiydi amaSende koku varmıydı ?
Amd nin otomatik oc yapmak için yaptığı programlar var fakat arkadaş anakartının desteklemediği bir program kullanmış ucuz yırtmış benceOtomatik OC programı mı? İlk defa duyuyorum. Genelde Overclock ya elle manuel voltaj ve çarpan girilerek yapılır, ya da BIOS üzerinden Anakartın Otomatik Overclock seçeneği ile yapılır.
Herhangi bir yerden 3.parti yazılım indirip, bu işlemi yaptırmak doğru değil. Mazallah fazla voltajdan Anakart ve tüm sistem zarar görebilir. Bunlar olası bu tarz bir senaryoda, ondan dolayı bu tip Hız aşırtma işlerine fazla eğiliminiz yoksa tavsiye etmem.
Benim anakartımdaki cpu 12v girişi 4 pin boşta olan pinlerin yanmış olma ihtimali varmıdır ?ısınan elektronik aksam yanık benzeri koku yapar. tek bir devre bile yanmış olsa o bilgisayar açılmaz rahat ol
Duman yoksa hiç bisey olmaz toz yanmışsa olurBenim anakartımdaki cpu 12v girişi 4 pin boşta olan pinlerin yanmış olma ihtimali varmıdır ?
Dediğin kokudan bahsettimDuman yoksa hiç bisey olmaz toz yanmışsa olur
Duman gözle görülmüyorki böle bişey olduğunda benim aklımda şöle bi soru işareti var kral boşta kalan pinler yanmış olabilirmiDuman yoksa hiç bisey olmaz toz yanmışsa olur
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dediğin kokudan bahsettim
Yani 4 pin anakart girişi boşta 4 pin daha var işlemci güç kablosunda yanma ihtimali varmıdır yoksa rahatlıyacağımDuman yoksa hiç bisey olmaz toz yanmışsa olur
Dediğin kokudan bahsettim
Çünkü yeni anakart aldım ondaki işlemci güç girişi 8 pinDuman gözle görülmüyorki böle bişey olduğunda benim aklımda şöle bi soru işareti var kral boşta kalan pinler yanmış olabilirmi
Yani 4 pin anakart girişi boşta 4 pin daha var işlemci güç kablosunda yanma ihtimali varmıdır yoksa rahatlıyacağım