Bilgisayarıma Format Atmalı mıyım?

Saintes Maries

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,163
Yaklaşık 2 ay önce ruslara sinirlendiğim için CSGO'da sBYTE adında bir hile açtım ve üstünden 2 ay geçti arkadaşlarıma sorduğumda bedava hilelerin hepsi mining yapıyor dediler. Ayrıca format atmayı da düşünüyordum zaten. Bilgisayara format atayım mı bilgisi olan varsa aydınlatırsa sevinirim.
İyi Forumlar Dilerim efenim, saygılar...

Yaklaşık 2 ay önce ruslara sinirlendiğim için CSGO'da sBYTE adında bir hile açtım ve üstünden 2 ay geçti arkadaşlarıma sorduğumda bedava hilelerin hepsi mining yapıyor dediler. Ayrıca format atmayı da düşünüyordum zaten. Bilgisayara format atayım mı bilgisi olan varsa aydınlatırsa sevinirim.
İyi Forumlar Dilerim efenim, saygılar...
GPU kullanımı nasıl? Kaspersky ile tarat.
Her şeye format atmak gerekmiyor. Format son çare.

APU işlemcim var, ve o hileyi indirdikten sonra internetimde de yavaşlama oldu oyunlarda pek bi + CPU kullanımı tespit edemedim ayrıca bilgisayarda çok ama çok fazla gereksiz dosya var
Böyle bir düşüncen var ise , kafanı rahatlatmak istiyorsan temiz bir format atıp yoluna bakmanı tavsiye ederim :)

windows 10 sa uğraşmana gerek yok direk kolay oluyo ama formattan sonra driverları da indirmen lazım benim pc ile gelen cd ler durduğu için gerekli bütün yazılımlar direk indiriyo cd den

Geri