Bilgisayarıma format attım 2. gün oyuna girerken donuyor

alipak

80+
Reaksiyon skoru
19
Merhaba arkadaşlar,

Bilgisayarıma 1 gün önce temiz format attım. Tüm driverları güncel bir şekilde kurdum, herhangi bir eksik görünmüyor. Daha sonra FIFA'yı yükledim, ilk gün hiçbir sorun yaşamadan oynadım.

Bugün oyuna tekrar girdiğimde, oyunun açılışında bir problem yok. Ancak oyuna girdikten yaklaşık 1-2 dakika sonra ekran donuyor, sistem tamamen kilitleniyor ve hiçbir şekilde tepki vermiyor. CTRL+ALT+DEL bile işe yaramıyor, mecburen reset atmak zorunda kalıyorum.

bunu 3 4 gün once yine yasadım yanı 2.kez formatladım yanı hep formatlııyom fıfayı indirip oynuyom uyuyorum 1 gün sonra tekrar fifa acıyom 5 dk ıcınde pc donuyor

Bende de öyle oluyordu. İşlemci sıcaklığını kontrol ettiniz mi? Termal macun yenileme zamanı gelmiş olabilir.

Merhaba arkadaşlar,

Bilgisayarıma 1 gün önce temiz format attım. Tüm driverları güncel bir şekilde kurdum, herhangi bir eksik görünmüyor. Daha sonra FIFA'yı yükledim, ilk gün hiçbir sorun yaşamadan oynadım.

Bugün oyuna tekrar girdiğimde, oyunun açılışında bir problem yok. Ancak oyuna girdikten yaklaşık 1-2 dakika sonra ekran donuyor, sistem tamamen kilitleniyor ve hiçbir şekilde tepki vermiyor. CTRL+ALT+DEL bile işe yaramıyor, mecburen reset atmak zorunda kalıyorum.

bunu 3 4 gün once yine yasadım yanı 2.kez formatladım yanı hep formatlııyom fıfayı indirip oynuyom uyuyorum 1 gün sonra tekrar fifa acıyom 5 dk ıcınde pc donuyor
W11 mi kullanıyorsunuz

W11 mi kullanıyorsunuz
evet ama oncedende onu kullanıyodum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende de öyle oluyordu. İşlemci sıcaklığını kontrol ettiniz mi? Termal macun yenileme zamanı gelmiş olabilir.
yok 1 yıl olcak almıstım ama degiştirmedim bi oncekinde stres testi yapmıstım donmamstı stres testınde fıfada oluyor anlamadım baska oyunda denemedım de

yok 1 yıl olcak almıstım ama degiştirmedim bi oncekinde stres testi yapmıstım donmamstı stres testınde fıfada oluyor anlamadım baska oyunda denemedım de
Normalde 6 ayda bir yenilenmesi öneriliyor termal macunun.

bunu deneyin hocam

Daha W11 i düzeltmeden adamlar bize zorla W11 kurdurmaya çalışıyorlar şaka gibi

bunu deneyin hocam

Daha W11 i düzeltmeden adamlar bize zorla W11 kurdurmaya çalışıyorlar şaka gibi
meslea 30 dk dır pc acık fıfaya tıkladım yine 4 dk durdu dondu
hicbisekilde kasayı actım ses yok bı sıkıntı yok fan durma yenıden baslattım

alt tab atıncamı oluyor bu videodakini yaptınızmı

bende aynı problemi yaşıyordum eskiden bu videodaki gibi yaptım düzeldi ama W11 hala hatalı olduğu için W10 kullanıyorum

alt tab atıncamı oluyor bu videodakini yaptınızmı

bende aynı problemi yaşıyordum eskiden bu videodaki gibi yaptım düzeldi ama W11 hala hatalı olduğu için W10 kullanıyorum
yaptım olmadı hayır dırek mesele giriyorum ana ekranda beklıyom 2 3 dk ya donuyor pc resetleemden gelmiyor

Her yeni kurulum sonrası Windows tüm güncellemeleri de ardından gelen günlerde indiriyor. Bazen takılmalara sebep olabiliyor.

Geri