Mahmut Göksu
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 3
- İsim
- Mahmut Göksu
Merhaba dostlar kedim genellikle oturma odasında kalıyor onu odama pek sokmuyorum fakat Ramazan Bayramında kedim hastaydı ve gelen misafir çocukları kediyi korkuttuklarını farkettim ondan dolayı kediyi kendi odama aldım ve tekrardan misafirlerin yanına gittim. Odama geldiğimde kedim bilgisayarımın üzerinde uyuyordu dokunmadım rahatsız olmasın diye fakat o sıra kedim bilgisayarıma işemiş. İşediğini fark eder etmez bilgisayarımın parçalarını söktüm ve temizledim parçaları kurumaya bırakır bırakmaz bir tane kimyacıdan %99,97 izopropil alkol aldım ve parçaları alkol ile parçaları iyice temizledim. Ne olur ne olmaz diye bilgisayarı 3 gün açmadım 3 günün sonunda açtığımda bilgisayarımda sorun yoktu bu olay üstünden 1 ay geçmesine rağmen bilgisayar halen sıkıntısız çalışıyor sadece tek sorun ekran kartın üstündeki soğutma plaketinde hafif bir idrar kokusu var onun dışında bir sorun yok fakat aklıma bir soru takıldı bu olay bilgisayara ilerde oksitlenme veya arıza gibi olayla karşılaşırmıyım dostlar.