Reis Abdullah Çatlı
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 3
Deneyin. Write deyin ama.Hocam 2 kere yazdırdım dediğiniz programla hepsinde aynı sorun. Şimdi Win32 ile deneyeceğim.
Deneyin. Write deyin ama.Hocam 2 kere yazdırdım dediğiniz programla hepsinde aynı sorun. Şimdi Win32 ile deneyeceğim.
Tamam hocamDeneyin. Write deyin ama.
Çok inat ettim. Bu macOS'u o bilgisayara kuracağızTamam hocam
win32 üst düzeyHocam 2 kere yazdırdım dediğiniz programla hepsinde aynı sorun. Şimdi Win32 ile deneyeceğim.
Kralsınız hocam. Destekleriniz için sonsuz teşekkürler.Çok inat ettim. Bu macOS'u o bilgisayara kuracağız
Neden böyle oldu anlamadım. Normalde bu iş için Balena kullanılır ama biz Win32 kullanmak zorunda kaldıkwin32
Şu anlık buna gerek yok. Bir USB'ye yazsın da imaj. USB içinden config.plist diye değiştirerek koyarız.EFI klasörünü silip direkt bunu koy, kafan raad olsun.
FjallsarlonVanillaRyzen
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.www.mediafire.com
Hazır efi işte uğraşmaya gerek yokŞu anlık buna gerek yok. Bir USB'ye yazsın da imaj. USB içinden config.plist diye değiştirerek koyarız.
Emekleriniz için çok teşekkürler. Şu yazma işlemini halledeyim kurulumda sıkıntı yaşayacağımı düşünmüyorum.Bende dün MacOS' u denemelik kurmuştum harddiske, SSD diski böldüm dersim bitince sıfırdan SSD den yer ayırıp SSD ye kuracağım, fotoğraflarla anlatabilirim nasıl yapıldığını.
Kurulumda sıkıntı çıkarırsa deneriz onu. EFI yedek almak vs. uğraşmayalım. Direkt config.plist yapıp geçmek varken.Hazır efi işte uğraşmaya gerek yok
Kurulumda sıkıntı çıkarırsa deneriz onu. EFI yedek almak vs. uğraşmayalım. Direkt config.plist yapıp geçmek varken.
Eğer bir hata alırsa o EFI işimize yarar.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ek olarak.
Ekran kartını direkt tanıtan bir EFI buldum. Test edilmiş.
USB'ye yazdır bir imajı. O zaman atayım