Just Player
80+
- Reaksiyon skoru
- 101
Sistemim imzamdaki gibi 15 bin civarı taksitli olacak şekilde nasıl bir yükseltme yapabilirim
Evet hocam 2019 dan beri termal macun vs bakımı bile yapılmadıİyi akşamlar hocam işlemci stok soğutucu mu ?
Maliyetli olabiliyor hocam bütçeyi aşabilir arkadaşınDostum bence sistemi satıp DDR5 geçebilirsin istersen.
HaydaaaÇok bir şey etmeyeceğini düşünüyorum sistemimin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Evet hocam 2019 dan beri termal macun vs bakımı bile yapılmadı
Maalesef durum böyle bende bakım vs yaptırmak istiyorum ama işlemci yetmiyor diye düşünüyorum sistemeMaliyetli olabiliyor hocam bütçeyi aşabilir arkadaşın
Haydaaa![]()
Yani ne oynadığınıza bağlı FPS oyuncusu iseniz yeterli olabiliyorMaalesef durum böyle bende bakım vs yaptırmak istiyorum ama işlemci yetmiyor diye düşünüyorum sisteme
Açıkçası kafama ne eserse onu oynuyorumYani ne oynadığınıza bağlı FPS oyuncusu iseniz yeterli olabiliyor
Bütçeniz ne kadar fazlamıAçıkçası kafama ne eserse onu oynuyorum
15 bin civarı ama taksitli satın alacağım ürünleriBütçeniz ne kadar fazlamı
2.ele pek sıcak bakmıyorum maalesef hocamAM5 Anakart ve 7500f'i 6250 TL'ye aldım 2.el pazarlıkla zorlarsan olur.
İsterseniz ddr5 yönelebilirsiniz15 bin civarı ama taksitli satın alacağım ürünleri
2.ele pek sıcak bakmıyorum maalesef hocam
Çok iyi fiyat gerçekten tebriklerAM5 Anakart ve 7500f'i 6250 TL'ye aldım 2.el pazarlıkla zorlarsan olur.