Bilgisayarıma nasıl bir yükseltme yapabilirim

Yani götürür reis kimine göre senin şuan ki sistemin başkasının hayalı öyle söyleyeyim
Hikayeli oyun pek oynamam aslında pubg gta fifa 25 cs valo vs vs klasik oyunlar oynuyorum öncelikle sistemi bi temizlemek istiyorum toz içinde çünkü ayrıca işlemci tabanlı oyunlarda pek o kadar eskisi gibi fps alamıyorum zaten r5 3600 1080 p de rtx 3060 ti a darboğaz yapıyor minikde olsa

Hikayeli oyun pek oynamam aslında pubg gta fifa 25 cs valo vs vs klasik oyunlar oynuyorum öncelikle sistemi bi temizlemek istiyorum toz içinde çünkü ayrıca işlemci tabanlı oyunlarda pek o kadar eskisi gibi fos alamıyorum
Yani yenileyebilirsiniz ama FPS farkı istiyorum derseniz ddr5 e geçebilirsiniz AMD işlemcilere

Gayet yeterli ve gaming x serisi soğutma performansı iyidir sadece 8gb VRAM biraz sorunlu AAA oyunlarda grafiği yüksek olan oyunlarda VRAM sınırına takılabilirsiniz
Sıcaklığı 74 75 civarı bende ısınmaz diye bekliyordum ama aldığım günden beri bu seviyelerde sanırsam 260w tdp değeri olduğu için ısınıyor normal 3060 ti lara göre çok fazla güç çekiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sıcaklığı 74 75 civarı bende ısınmaz diye bekliyordum ama aldığım günden beri bu seviyelerde sanırsam 260w tdp değeri olduğu için ısınıyor normal 3060 ti lara göre çok fazla güç çekiyor
Gddr6x modeli olduğu için normal 3060 ti Gddr6

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gddr6x modeli olduğu için normal 3060 ti Gddr6
Reis yaz aylarında normal olabilir veya kasanızda fan eksik ise odanız Güneş gördüğünden dolayı sıcak olabilir kasanızda egzoz fanı vardır hava girişi için fan azdır ekran kartınızın soğutma blokları kirlenmiş olabilir bir sürü neden var

Reis yaz aylarında normal olabilir veya kasanızda fan eksik ise odanız Güneş gördüğünden dolayı sıcak olabilir kasanızda egzoz fanı vardır hava girişi için fan azdır ekran kartınızın soğutma blokları kirlenmiş olabilir bir sürü neden var
en başından beri bu seviyelerde hocam ilk aldığım tarihten beri

Geri