İşlemcimi yükseltmek istiyorum

Kral şöyle düşün arkadaşların dediği gibi bir intel işlemci alırsan 7500fi yakalarsın performansta ama 7500f geçersende ileride işlemci değişirken kafan rahat soket sorunun yok vb vb daha kullanışlı
ne zaman satilacak belli degil anakart ve islemcisi. alicisi bile olmayabilir

bosu bosuna beklemeye gerek yok alsin gecsin 14400f
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sogutucu olarak ne alabilirim ? Sisteme sıvı sogutucu kurmak istiyorum ama kasam bitfenixin bi kasası. Uyarmı bilmiyorum
bitfenix in hangi kasasi model soyler misiniz?

Hocam merakımdan soruyorum i5 13600kf h610 anakart yetersiz gelmez mi bana öyle geliyor. İ5 13400f veya 14400f daha mantıklı olur

anakartının vrmler yetmez gibime geliyor. b760 falan olsa
Vrm`ler ısınacaktır ama işi ne ısınsın. Stok halde kullanan için problem olmaz ben yıllarca düşük anakart top seviye işlemci kullandım bir eksisini normal kullanımda görmedim.

Hocam alırsam sıfır alırım muhtemelen. İ5 13600kf için ek bi soğutmaya ihtiyaç olurmu ?
Sıfır alacaksan 14600KF al. Soğutucu tabii ki de alman gerekiyor. Phantom Spirit olur.

Vrm`ler ısınacaktır ama işi ne ısınsın. Stok halde kullanan için problem olmaz ben yıllarca düşük anakart top seviye işlemci kullandım bir eksisini normal kullanımda görmedim.

Sıfır alacaksan 14600KF al. Soğutucu tabii ki de alman gerekiyor. Phantom Spirit olur.
VRM ısınmakla kalmıyor 100 derecede işlemcinin Turbo Boostunu kapatıyor. O yüzden H anakartla K serisine zorlamak mantıklı değil. Düz i5 14600 alınabilir en fazla.

VRM ısınmakla kalmıyor 100 derecede işlemcinin Turbo Boostunu kapatıyor. O yüzden H anakartla K serisine zorlamak mantıklı değil. Düz i5 14600 alınabilir en fazla.
Benim kafade saatlerce çalışıyorlar herhangi bir hız düşüşü, performans kaybı gözlemlemedim. Kendi tecrubelerime göre söylüyorum. Senin dediğin ağır iş yükünde, render da olabilir.

Son düzenleme:
Geri