Just Player
80+
- Reaksiyon skoru
- 101
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Benim baktığım kadarıyla Ryzen 5 7600 işlemci var aklımda ancak anakart olarak AM5 anakartlar çok uçuk fiyattaİsterseniz ddr5 yönelebilirsiniz
Benim baktığım kadarıyla Ryzen 5 7600 işlemci var aklımda ancak anakart olarak AM5 anakartlar çok uçuk fiyattaİsterseniz ddr5 yönelebilirsiniz
A620 anakartlar uygun oluyorBenim baktığım kadarıyla Ryzen 5 7600 işlemci var aklımda ancak anakart olarak AM5 anakartlar çok uçuk fiyatta
B650 anakartlar piyasası genel olarak nedirA620 anakartlar uygun oluyor
4000-4500 TL den başlıyor 10bin TL ye kadarB650 anakartlar piyasası genel olarak nedir
Şuanki sistemi R5 5600 yapsam nasıl olur sizce bide güzel bi soğutucu DDR 4 beni götürmez mi4000-4500 TL den başlıyor 10bin TL ye kadar
Yani götürür reis kimine göre senin şuan ki sistemin başkasının hayalı öyle söyleyeyimŞuanki sistemi R5 5600 yapsam nasıl olur sizce bide güzel bi soğutucu DDR 4 beni götürmez mi
Hikayeli oyun pek oynamam aslında pubg gta fifa 25 cs valo vs vs klasik oyunlar oynuyorum öncelikle sistemi bi temizlemek istiyorum toz içinde çünkü ayrıca işlemci tabanlı oyunlarda pek o kadar eskisi gibi fps alamıyorum zaten r5 3600 1080 p de rtx 3060 ti a darboğaz yapıyor minikde olsaYani götürür reis kimine göre senin şuan ki sistemin başkasının hayalı öyle söyleyeyim
Yani yenileyebilirsiniz ama FPS farkı istiyorum derseniz ddr5 e geçebilirsiniz AMD işlemcilereHikayeli oyun pek oynamam aslında pubg gta fifa 25 cs valo vs vs klasik oyunlar oynuyorum öncelikle sistemi bi temizlemek istiyorum toz içinde çünkü ayrıca işlemci tabanlı oyunlarda pek o kadar eskisi gibi fos alamıyorum
Ekran kartım iyi mi sizceYani yenileyebilirsiniz ama FPS farkı istiyorum derseniz ddr5 e geçebilirsiniz AMD işlemcilere
Ekran kartım iyi midir sizce GDDR6X modelYani yenileyebilirsiniz ama FPS farkı istiyorum derseniz ddr5 e geçebilirsiniz AMD işlemcilere
Gayet yeterli ve gaming x serisi soğutma performansı iyidir sadece 8gb VRAM biraz sorunlu AAA oyunlarda grafiği yüksek olan oyunlarda VRAM sınırına takılabilirsinizMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ekran kartım iyi midir sizce GDDR6X model
Sıcaklığı 74 75 civarı bende ısınmaz diye bekliyordum ama aldığım günden beri bu seviyelerde sanırsam 260w tdp değeri olduğu için ısınıyor normal 3060 ti lara göre çok fazla güç çekiyorGayet yeterli ve gaming x serisi soğutma performansı iyidir sadece 8gb VRAM biraz sorunlu AAA oyunlarda grafiği yüksek olan oyunlarda VRAM sınırına takılabilirsiniz
Gddr6x modeli olduğu için normal 3060 ti Gddr6Sıcaklığı 74 75 civarı bende ısınmaz diye bekliyordum ama aldığım günden beri bu seviyelerde sanırsam 260w tdp değeri olduğu için ısınıyor normal 3060 ti lara göre çok fazla güç çekiyor
Reis yaz aylarında normal olabilir veya kasanızda fan eksik ise odanız Güneş gördüğünden dolayı sıcak olabilir kasanızda egzoz fanı vardır hava girişi için fan azdır ekran kartınızın soğutma blokları kirlenmiş olabilir bir sürü neden varSıcaklığı 74 75 civarı bende ısınmaz diye bekliyordum ama aldığım günden beri bu seviyelerde sanırsam 260w tdp değeri olduğu için ısınıyor normal 3060 ti lara göre çok fazla güç çekiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Gddr6x modeli olduğu için normal 3060 ti Gddr6
en başından beri bu seviyelerde hocam ilk aldığım tarihten beriReis yaz aylarında normal olabilir veya kasanızda fan eksik ise odanız Güneş gördüğünden dolayı sıcak olabilir kasanızda egzoz fanı vardır hava girişi için fan azdır ekran kartınızın soğutma blokları kirlenmiş olabilir bir sürü neden var