Arkadaşlar discord etiketim Kaira#1617 lütfen ekler misiniz? Reason diye bir uygulamnın herşeyini indirdi falan birşeyler anlayan varsa lütfen yardımcı olsun
Arkadaşlar discord etiketim Kaira#1617 lütfen ekler misiniz? Reason diye bir uygulamnın herşeyini indirdi falan birşeyler anlayan varsa lütfen yardımcı olsun
Kaspersky Premium gelişmiş antivirüs 30 günlük ücretsiz deneme sürümünü indirin ve tüm cihazlarınız için en son karmaşık siber tehditlere karşı en iyi korumayı elde edin.
www.kaspersky.com.tr
Bu lisans kodunu gir "3M3K9-5R92S-ZDH5Y-NA944".Sonra tam tarama yap ve keyfine bak.
Kaynak:
Bu makalemde, sizlere Kaspersky'ın kendi sitesinden, kendi hizmeti olarak resmi bir şekilde, Kaspersky Total Security 90 günlük lisans almayı göstereceğim. Bu işlem legal olaylar ile alakası yoktur Kaspersky sitesinde belirtmiş durumda. Bazı arkadaşlarımız Kaspersky promosyonlarını takip...
Kaspersky Premium gelişmiş antivirüs 30 günlük ücretsiz deneme sürümünü indirin ve tüm cihazlarınız için en son karmaşık siber tehditlere karşı en iyi korumayı elde edin.
www.kaspersky.com.tr
Bu lisans kodunu gir "3M3K9-5R92S-ZDH5Y-NA944".Sonra tam tarama yap ve keyfine bak.
Kaynak:
Bu makalemde, sizlere Kaspersky'ın kendi sitesinden, kendi hizmeti olarak resmi bir şekilde, Kaspersky Total Security 90 günlük lisans almayı göstereceğim. Bu işlem legal olaylar ile alakası yoktur Kaspersky sitesinde belirtmiş durumda. Bazı arkadaşlarımız Kaspersky promosyonlarını takip...
Kral şuan %95 temizlendi de kontrol etmek istiyorum sadece
Mesaj otomatik birleştirildi:
Nasıl yaptığımı anlatayım, tek tek antivirüs (!)'ün dosyalarını buldum, silebildiklerimi sildim bazılarını tekrar yükledi vs. İnternetimi kapattım, windows firewall'dan gelen ve giden bağlantılarına kural ekle kısmından uygulamaları kesip internet almasını engelledim böylelikle sync yapamadı. Silmeye devam ettim bazılarını çalıştığı için izin vermedi görev yöneticisinden kapattım ve sildim, tekrar olmayanları LockHunter ve FileShredder uygulamaları ile kaldırmayı denedim olan oldu olmayanlar için devam... Windows Autorun indirdim oradan başlangıçta açılmalarını engelledim ve tek tek silmeye devam ettim. Bu süreçte yanımda OLMAYAN ESET , Malwarebytes , Norton360 , Comodo Antivirüs'e teşekkür etmiyorum.
Comododan "HIPS" kısmını Paranoya kipi'ne aldım böylelikle tek tek ne açmam gerekirse onlara izin gitti. Restartlaya restartlaya şuanda tamamen temizlendi gibi duruyor. Teşekkürlerimi iletiyorum ifinim...