Neler Yeni

Bilgisayarıma şekerli soğuk çay döküldü

TUNC3L

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Özgür Can Tuncel
Selamlar bilgisayarı anakartı ramleri ve ekran kartını temizlettirdim bilgisayarcıya ancak güç kaynağının dışındada biraz şekerlenme yapışkanlık vardı adam ondan bişey olmaz dışına takılma dedi kısa devre olursa bir şey olurmu oksitlenmeden güç kaynağımda kısa devre koruması var içim rahat değil korkuyorum bilgisayar kasam Corsair spec delta rgb güç kaynağım FSP Raider RA550 550W

onurkaplan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
620
İsim
Onur
dışında dediğin tam olarak nerede ? resim atsana

Neilq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
225
İsim
Nail
Selamlar bilgisayarı anakartı ramleri ve ekran kartını temizlettirdim bilgisayarcıya ancak güç kaynağının dışındada biraz şekerlenme yapışkanlık vardı adam ondan bişey olmaz dışına takılma dedi kısa devre olursa bir şey olurmu oksitlenmeden güç kaynağımda kısa devre koruması var içim rahat değil korkuyorum bilgisayar kasam Corsair spec delta rgb güç kaynağım FSP Raider RA550 550W
Sadece dışındaysa problem yok gibi hocam.
Güzelce temizleyin.

TUNC3L

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Özgür Can Tuncel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
dışında dediğin tam olarak nerede ? resim atsana
5eb40528841a3.jpeg
FSP YAZISININ OLDUGUYERDE VARDI FANIN ORALARINA BULAŞCAĞNI DÜŞÜNMÜYORUM
Mesaj otomatik birleştirildi:

YANİ FAN ALT TARAFTA KALIYOR ARKADAŞLAR İÇİNE GİRMEMİŞTİR DİMİ

TUNC3L

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Özgür Can Tuncel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ordan bir şey olmaz çıkarıp sende güzelce silebilirsin orayı öncemli olan içersine gelmemesi
Peki kasanın arka tarafındaki kablolara bulaştıysa bişey olurmu güç kaynağımda kısa devre koruması var bide o kablolar hep birbirine bağlı sata falan

Peki kasanın arka tarafındaki kablolara bulaştıysa bişey olurmu güç kaynağımda kısa devre koruması var bide o kablolar hep birbirine bağlı sata falan
Güç kaynağındaki kısa devre korumasına güvenmelimiyim

Sadece dışındaysa problem yok gibi hocam.
Güzelce temizleyin.
Güç kaynağındaki kısa devre korumasına güvenmelimiyim fan alt tarafta kalıyor bir şey olmaz değilmi

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,883
İsim
Selim
İkinci el PSU 0 fiyatının yarısına denk gelmiyorsa almanızı tavsiye etmem sonuçta dışında şekerli yapışkan bir şey varsa PSU sahibi bunu siler öyle satar. Silmemiş büyük ihtimal içine kadar gitmiştir bu hiç tavsiye etmiyorum biraz ucuza alayım derken eliniz de ki paradan da olmayın.

Top Bottom