Trojan olduğundan eminseniz neden modemin fişini çekiyorsunuz ki pc nin internetini direk kapatın trojan modeminize bir şey yapmaz zaten yapabileceğini de zannetmiyorum. Başka bilgisayarınız var ise usb ye windows 10 kurup format atın. Başka çare yokbaşlıktan anlaşılacağı üzere bilgisayarima trojan girdi ve bilgisayarım büyük kasılmalara kaldı bende direk korkudan modeme reset atıp pcnin fişini çektim yapabilcegim bir şey varmı (trojan oyun icinden bulaştı)
xdbaşlıktan anlaşılacağı üzere bilgisayarima trojan girdi ve bilgisayarım büyük kasılmalara kaldı bende direk korkudan modeme reset atıp pcnin fişini çektim yapabilcegim bir şey varmı (trojan oyun icinden bulaştı)
Direk format atmalısın başka yapabileceğin bir şey yokbaşlıktan anlaşılacağı üzere bilgisayarima trojan girdi ve bilgisayarım büyük kasılmalara kaldı bende direk korkudan modeme reset atıp pcnin fişini çektim yapabilcegim bir şey varmı (trojan oyun icinden bulaştı)
Temizlenmez hocam, cidden trojansa tek çare format.Kaspersky Free'yi indir ve tam tarama yap. Korkma virüs temizlenir.
trojan atan kişi bilgisayarımdaki foto vs calabilirmi veya bilgilerimi?Trojan olduğundan eminseniz neden modemin fişini çekiyorsunuz ki PC nin internetini direk kapatın trojan modeminize bir şey yapmaz zaten yapabileceğini de zannetmiyorum. Başka bilgisayarınız var ise usb ye windows 10 kurup format atın. Başka çare yok
Alabilir. Verilerini yedekle temiz format at. Driver'ları yükle.trojan atan kişi bilgisayarımdaki foto vs calabilirmi veya bilgilerimi?
Trojanın türüne bağlı. Eğer kontrol edebilen bir trojan ise pc açıkken istediğini yapar. Ama sen dediğim gibi yap zaten format atmak için windows u açmana gerek yok biosa gireceğin için kontrol edemez. Windows 10 kurulum videoları çok vartrojan atan kişi bilgisayarımdaki foto vs calabilirmi veya bilgilerimi?
Ayrıca yedeklemek için bilgisayarı internet bağlı değilken ve güvenli moddayken yedekletrojan atan kişi bilgisayarımdaki foto vs calabilirmi veya bilgilerimi?