Neler Yeni

Bilgisayarıma virüs bulaşti ne yapmaliyim (LÜTFEN YARDIM EDİN)

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Sabri çoban
Oncelikle merhaba, ben evde yokke ablam leptopu komsuya vermis komşu müzik indiricdm diye bir süru casus virüs yuklemis kafayi yemelik olay. Şimdi ben bunlari format atmadan tam düzeltebilirmiyim içinde fotolar var ve wifiden telefona felan bulaşirmi wifi transfer siye bi programda var pc de oda bulaşmiş çok sıkinti bi durum nasil düzeltirim pc deki eposta adresi telefonada bağlı ordanda bulaşabilirmi telefona lütfen anlayan biri yardim etsin (Leptopu monitöre baglayarak kullaniyorum)

Ekler

• 20230807_230428.jpg
    20230807_230428.jpg
    1.5 MB · Hit: 124
  • 20230807_230151.jpg
    20230807_230151.jpg
    1.2 MB · Hit: 123
  • 20230807_230128.jpg
    20230807_230128.jpg
    1 MB · Hit: 116
  • 20230807_230116.jpg
    20230807_230116.jpg
    1.3 MB · Hit: 112
  • 20230807_230059.jpg
    20230807_230059.jpg
    2.9 MB · Hit: 120

ZeRRaen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
746
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
FPS oyunları , toplama bilgisayarlar , okul hayatı ,
Instagram
ardazeren025
Twitter
arda
Discord
ZeRRaen#9836
ne oldukları belirsiz. Format net çözüm olur. Silme gibi yöntemler genelde kalıcı olmaz. Anti-virüs uygulamaları da indirebilirsin ama onlarda format kadar başarılı olamazlar

semih3535

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Semih Sevici
Bence fotoğrafları falan drive a yükle formatı çak derim

an0maLYYY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Çağatay Yılmaz

TİTAN.

80+ Platinum
Oncelikle merhaba, ben evde yokke ablam leptopu komsuya vermis komşu müzik indiricdm diye bir süru casus virüs yuklemis kafayi yemelik olay. Şimdi ben bunlari format atmadan tam düzeltebilirmiyim içinde fotolar var ve wifiden telefona felan bulaşirmi wifi transfer siye bi programda var pc de oda bulaşmiş çok sıkinti bi durum nasil düzeltirim pc deki eposta adresi telefonada bağlı ordanda bulaşabilirmi telefona lütfen anlayan biri yardim etsin (Leptopu monitöre baglayarak kullaniyorum)
Format sırasında wifi ile bi işin yok ki aga
Olsa bile wifiye virüs bulaşmasını ilk defa duyuyorum

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,372
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
kaspersky yükleyip tam tarama yapıp virüsleri silersen sıkıntısız kullanırsın diye düşünüyorum. ama garanti olsun diyosan format at
Mesaj otomatik birleştirildi:

wifi ye virüs bulaşmaz
Kaspersky çok saçma bir program, 3. parti driver programlarını virüs olarak algılayıp adware ve keyloggerları algılamayabiliyor. Wifi'a da virüs bulaşır, ağı kullanan cihaz üzerinden bal gibi de diğer cihazlara da bağlanır

Fotoğraflarınızı, verilerinizi google drive üzerinden yedekleyin, hesap başı 15 gb bedava kotanız var, ardından da temiz kurulum yapın

an0maLYYY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Çağatay Yılmaz
Kaspersky çok saçma bir program, 3. parti driver programlarını virüs olarak algılayıp adware ve keyloggerları algılamayabiliyor. Wifi'a da virüs bulaşır, ağı kullanan cihaz üzerinden bal gibi de diğer cihazlara da bağlanır

Fotoğraflarınızı, verilerinizi google drive üzerinden yedekleyin, hesap başı 15 gb bedava kotanız var, ardından da temiz kurulum yapın
herhangi bi siteden yüklenen bi virüsün öyle bi kapasitesi olcağını sanmam

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,372
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
herhangi bi siteden yüklenen bi virüsün öyle bi kapasitesi olcağını sanmam
Amaçları hiç belli olmuyor virüslerin, ilk başta normal gözüküp arkadan tüm sisteme yayılıp çeşitli özelliklerini sonradan gösterebilir. Ben de zamanında urlye dikkat etmeden yet another cleaner indirip bilgisayarı 1 ayda cryptolockera maruz bırakmıştım : p

Uygulamayı aratınca bana virüs bulaştıran site hala en üstte duruyor şaka mı :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Sabri çoban
Amaçları hiç belli olmuyor virüslerin, ilk başta normal gözüküp arkadan tüm sisteme yayılıp çeşitli özelliklerini sonradan gösterebilir. Ben de zamanında urlye dikkat etmeden yet another cleaner indirip bilgisayarı 1 ayda cryptolockera maruz bırakmıştım : p

Uygulamayı aratınca bana virüs bulaştıran site hala en üstte duruyor şaka mı :D
Hocam en risksiz şekilde nasil kurtulabilirim illaki wifiye bağlanmam gerekiyor yedekleme için . cok farkli bir virüs intten araştirdigim kadariyla her seyim o pc deydi windowsun kendi yazilimiyla tarattim ordan azda olsa silindi ama yazilim oldugu için ona dokunmuyor

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,372
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Hocam en risksiz şekilde nasil kurtulabilirim illaki wifiye bağlanmam gerekiyor yedekleme için . cok farkli bir virüs intten araştirdigim kadariyla her seyim o pc deydi windowsun kendi yazilimiyla tarattim ordan azda olsa silindi ama yazilim oldugu için ona dokunmuyor
Diğer aygıtlara erişimi kapatman lazım ki default olarak kapalı oluyorlar. Arkadaş dediğinde de biraz haklı diğer cihazlara sizin ekstra onay vermeniz dışında erişmeleri zor ve o kadar kapsamlı bir virüs olduğunu düşünmüyorum. Garantiye almak isterseniz Denetim Masası>Ağ ve İnternet>Ağ ve Paylaşım Merkezi>Mavi yazılı olan wifi/ethernet>Özellikler>Paylaşım>Diğer ağ kullanıcıları, bu bilgisayarın internet bağlantısı yoluyla bağlansın seçeneğini kapatıp uygulayın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,489
Üyeler
162,696
Son üye
Yunuseko4155
Top Bottom