Bilgisayarima Virus Bulaştı Yardım

Reaksiyon skoru
34
Internette indirme yapiyordum crackli olarak tam indirmeyi bitirdim kurucam bilgisayar asiri sekilde kasmalara ve yavaslamaya basladi bende bekledim biraz ama duzelmedi kapatip actim yine duzelmedi belki virus vardir gorev yoneticisine bakayim dedim galiba virus gorev yoneticisini kapatmis cunku gorev yoneticisi, Yönetiniciz tarafindan devre disi birakildi hatasini veriyor lutfen yardim edin ne yapmaliyim antivirus indirdim tarama yapip dns ile alakali bir sorun buldu ama cozmuyor para istiyor lutfen yardim edin

• Hahaha
Reaksiyonlar: baid
Internette indirme yapiyordum crackli olarak tam indirmeyi bitirdim kurucam bilgisayar asiri sekilde kasmalara ve yavaslamaya basladi bende bekledim biraz ama duzelmedi kapatip actim yine duzelmedi belki virus vardir gorev yoneticisine bakayim dedim galiba virus gorev yoneticisini kapatmis cunku gorev yoneticisi, Yönetiniciz tarafindan devre disi birakildi hatasini veriyor lutfen yardim edin ne yapmaliyim antivirus indirdim tarama yapip dns ile alakali bir sorun buldu ama cozmuyor para istiyor lutfen yardim edin
Kaspersky ile denedinmi

Aynısı banada oldu.çözümünü bulamadım format attım önemli dosyalarınız varsa hemen yedekleyin.

Hata bu

Ekler

• 16483717823318118033150979316375.jpg
    16483717823318118033150979316375.jpg
    4.2 MB · Hit: 42
Aynısı banada oldu.çözümünü bulamadım format attım önemli dosyalarınız varsa hemen yedekleyin.
Oyunlar haricinde onemli bir dosyam yok ve formatlama sansimda yok
Post automatically merged:

Oyunlar haricinde onemli bir dosyam yok ve formatlama sansimda yok
Cunku laptobun ekrani kirik ve harici monitore baglayarak kullaniyorum laptop ekraninda hicbisey gozukmuyo
Post automatically merged:

Regeditten açılılabiliyor görev yöneticisi tekrardan.
Nasil yapiliyor regedit yardim edermisin

"regedit görev yöneticisi yöneticiniz tarafından devre dışı bırakıldı" googleden aratın bilmemne tekno adlı sitede detaylı anlatıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,792
Üyeler
190,977
Son üye
omergktp
Geri