Öncelikle malwarebytes veya hitman pro ile tarama yapınız çıkanları karantinaya alıp siliniz sonra emin olmak için tekrar tarama yapınız.sadece istegım yardımdımcı olmanız konumu sılmezsenız sevınırım fake fılan degıl konu sorunum var sılersenızde saglık olsun
Alıntıyı görüntüle
yaptım sorun gıderıldı dedı sonra sıldım progranı yıne duldı dedı bende sormak ıstedimÖncelikle malwarebytes veya hitman pro ile tarama yapınız çıkanları karantinaya alıp siliniz sonra emin olmak için tekrar tarama yapınız.
Uzun süredir varsa yeni bir win 10 atabilirsinsadece istegım yardımdımcı olmanız konumu sılmezsenız sevınırım fake fılan degıl konu sorunum var sılersenızde saglık olsun
Alıntıyı görüntüle
Kasperskysadece istegım yardımdımcı olmanız konumu sılmezsenız sevınırım fake fılan degıl konu sorunum var sılersenızde saglık olsun
Alıntıyı görüntüle
Bu uygulama işe yarıyormu pek bilmiyorum amaKaspersky
Hocam dünyanın en iyi virüs programı onun silemediği virusu hiçbir program silemez.Bu uygulama işe yarıyormu pek bilmiyorum ama
Peki paralı mı?Hocam dünyanın en iyi virüs programı onun silemediği virusu hiçbir program silemez.
Hocam paralı fakat 30 günlük deneme sürümünü yüklersen para ödemeden bilgisayarı tarayabilirsin.Peki paralı mı?
Ooo iyiymiş kullanılabilir bunu not alıyorum tavsiyen için sağolHocam paralı fakat 30 günlük deneme sürümünü yüklersen para ödemeden bilgisayarı tarayabilirsin.