Neler Yeni

Bilgisayarıma Virüs Girdi Ne Yapmalıyım?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mustafa Taş
Ben bir hata yaptım, Youtubeden gördüğüm hileyi indirip biraz oynadım hilenin sitesinde güvenlik duvarını kapatmam gerektiği yazıyordu bende desteğe neden kapatılacağını sordum oda daha windowsda windowsa daha tanınmadık o da bizi virüs olarak algılıyor yazdılar bende inandım çok pişmanım kaldırmaya çalışıyorum bilgisayardan kaldıramıyorum bir sürü bildirim geliyor güvenlik duvarından (güvenlik duvarını kapatıp hileyle biraz oynadım sonrada oyunu kapatıp güvenlik duvarını açtım) bildirimlerde hep virüs tespit edildi diyor hepsini siliyorum bildirimlerdekinin ama tekrar bildirim gelmeye devam ediyor lütfen yardım edin çok pişmanım bir daha yapmayacağım indirmeyeceğim kullanmayacağım

CptnAktaş

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
963
İsim
Samet Mustafa Aktaş
Ben bir hata yaptım, Youtubeden gördüğüm hileyi indirip biraz oynadım hilenin sitesinde güvenlik duvarını kapatmam gerektiği yazıyordu bende desteğe neden kapatılacağını sordum oda daha windowsda windowsa daha tanınmadık o da bizi virüs olarak algılıyor yazdılar bende inandım çok pişmanım kaldırmaya çalışıyorum bilgisayardan kaldıramıyorum bir sürü bildirim geliyor güvenlik duvarından (güvenlik duvarını kapatıp hileyle biraz oynadım sonrada oyunu kapatıp güvenlik duvarını açtım) bildirimlerde hep virüs tespit edildi diyor hepsini siliyorum bildirimlerdekinin ama tekrar bildirim gelmeye devam ediyor lütfen yardım edin çok pişmanım bir daha yapmayacağım indirmeyeceğim kullanmayacağım
normalde iyi olmuş diyecektim de neyse bişe demek istemiyorum.
kurtarmadan format at

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mustafa Taş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kaspersky link atarmısın

CptnAktaş

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
963
İsim
Samet Mustafa Aktaş
Lütfen yardım lütfen yaşım küçük babam görürse kızıcak
hile açarken baban gelmiyor tabi aklına. virüs programı ile temizleyi dene yoksa kurtarmadan dosyaları koruyarak format at. c diskindeki önemli dosyaları flasha veya başka diske taşı

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mustafa Taş
Ben bilmiyorum öyle şeyler özür dilerim gerçekten format falan bilmiyorumki

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,524
Üyeler