Neler Yeni

Bilgisayarıma Virüs Girdi Ne Yapmalıyım?

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
efe
virüslerin gişttiginden emin olduktan sopnra difriz kullanmayı önerir misiniz? kulanılcak bişimi mesela kulanmıcağım zaman siliniyormu
Mesaj otomatik birleştirildi:

malware tarıyo suan ama paralı sürümü deil 15 günlük denemeyi bulamadım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Malware dene
Edit: Onu deniyormuşsun zaten format atma bence, başlangıçta açılan programlarada bak
tamamdır zaten forma atmak hiç içimdenm gelmiyordu teşekürler

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Atakan Abeş
Instagram
atakandiyorlar43
Twitter
atakanabes
Discord
Atakan#0369
Fazla bilgim yok zaten bu konuyla ilgili bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
efe
tarama bitti ama şuan galiba silindi ama görev yöneticisi açınca birden yüzde 80 oluyo hepsi ufak bi dropla galiba silinmedi

System32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
394
İsim
Melih
Kaspersky'nin bir tarama şekli daha var usb ile kuruyorsun öyle birşeydi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
efe
Güvenli moda geçerek silmeyi dener misin?
silincek her şey silindi kasparasky deki son olarakta tam tarama yaptım kasparaskyde hiç bişi çıkmadı ama görev yöneticisi ilk açttığımda hala yüzde 80 le başlıyor güvenli modda taradım en son

MrIceTea

80+
silincek her şey silindi kasparasky deki son olarakta tam tarama yaptım kasparaskyde hiç bişi çıkmadı ama görev yöneticisi ilk açttığımda hala yüzde 80 le başlıyor güvenli modda taradım en son
Kullanan uygulamalar yabancı mı? Eğer yabancıysa ntoskernel vesaire şeyler de olabilir. Yani Windows'un kendi uygulamaları da olabilir.

Son düzenleme:

Star trek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
951
İsim
Mehmet bozan
pc de tarama yaptım 22 sorun büldu kasparasky fakat kaldır dedigimde ise kaldıramadı malwarebytes i inirdim onun 15 günlük preminyumunu açaamadım hangi programı kulanımdad silebilrim trojeni
22 sorun 22 virüs anlamına gelmez. Sorun varmış. Sorunlar neymiş? Onları araştır.

Top Bottom