n7cati
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 2,210
- İsim
- Necati
Bu arada herhangi bir crypto.com metamask hesabına vs pcden giriş yaptıysan paranı çekmeni öneririm paranın çalınma ihtimali çok yüksek.Fiziksel olarak kimse erişemez bilgisayarıma o konuda eminim. İndirdiğim o dosyadan olduğunu biliyorum. Hatta bugün bilgisayarımı açtığımda böyle bir ekran vardı karşımda, dosyayı sildiğimi sanıyordum ama silememişim.
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şu aralar türk new türemeler çıktı rat işini öğrenen, youtube a video felan atıyorlar çok az bilgisi olan kişiler , videoyu reportlarsanız ban yer zaten videoyu atsında bi banlayayım onuHaa. Onları okumadım. Lafımı geri alıyorum o zaman.
Youtube videosunu özelden atabilir misiniz ?=
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çocuğun ipsi var ise siber suçlara şikayet edin , tüm kanıtlar ile başvurun , veri çalma/ değiştirme suçundan yargılanır büyük ihtimalle 18 yaşından küçük anne babası uğraşır artık .Merhaba arkadaşlar. Bir kaç saat önce bilgisayarımı açık bırakıp gittim ve geldiğimde telefonu elime aldım. Mailden Riot Games hesabınızın şifresi, e-posta adresi değişti diye mail gelmişti. Hemen PC'nin başına geçtiğimde Valorant hesabımın çalındığını gördüm. Hızlıca ticket attım ve hemen bilgisayarıma format atmaya başladım. Bu sırada e-mail adresimin şifresini değiştirdim. Formattan sonra erkek arkadaşımla beraber discordta bu durumu konuşuyorduk ve ne yapacağımızı düşünüyorduk. Tam o sırada biri beni odadan attı ve böyle bir yazı gözüktü ekranımda.
Alıntıyı görüntüle
Kimsin yazdım ve bir kaç saniye kadar bekledim. Cevap gelmedi hemen discord şifremi de değiştirdim. Bu kişinin formattan sonra da bilgisayarıma erişimi olabilir mi? Hesaplarımı güvene almak için ne yapmam gerekiyor? Bütün hesapım Google Chrome üzerinde açıktı ve parolalar buraya kayıtlı, hepsini ele geçirmiş olabilir mi? Normalde hiç yapmayacağım bir şekilde saçma sapan bir Youtube videosundan bir program indirmeye kalktım ve başıma bunlar geldi. Yardımınıza ihtiyacım var, şimdiden herkese teşekkürler.