Neler Yeni

Bilgisayarıma virüs girdi ve biri benimle iletişime geçmeye çalıştı

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,210
İsim
Necati
Fiziksel olarak kimse erişemez bilgisayarıma o konuda eminim. İndirdiğim o dosyadan olduğunu biliyorum. Hatta bugün bilgisayarımı açtığımda böyle bir ekran vardı karşımda, dosyayı sildiğimi sanıyordum ama silememişim.

Alıntıyı görüntüle
Bu arada herhangi bir crypto.com metamask hesabına vs pcden giriş yaptıysan paranı çekmeni öneririm paranın çalınma ihtimali çok yüksek.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Haa. Onları okumadım. Lafımı geri alıyorum o zaman.

Youtube videosunu özelden atabilir misiniz ?=
Şu aralar türk new türemeler çıktı rat işini öğrenen, youtube a video felan atıyorlar çok az bilgisi olan kişiler , videoyu reportlarsanız ban yer zaten videoyu atsında bi banlayayım onu 😀

Merhaba arkadaşlar. Bir kaç saat önce bilgisayarımı açık bırakıp gittim ve geldiğimde telefonu elime aldım. Mailden Riot Games hesabınızın şifresi, e-posta adresi değişti diye mail gelmişti. Hemen PC'nin başına geçtiğimde Valorant hesabımın çalındığını gördüm. Hızlıca ticket attım ve hemen bilgisayarıma format atmaya başladım. Bu sırada e-mail adresimin şifresini değiştirdim. Formattan sonra erkek arkadaşımla beraber discordta bu durumu konuşuyorduk ve ne yapacağımızı düşünüyorduk. Tam o sırada biri beni odadan attı ve böyle bir yazı gözüktü ekranımda.
Alıntıyı görüntüle
Kimsin yazdım ve bir kaç saniye kadar bekledim. Cevap gelmedi hemen discord şifremi de değiştirdim. Bu kişinin formattan sonra da bilgisayarıma erişimi olabilir mi? Hesaplarımı güvene almak için ne yapmam gerekiyor? Bütün hesapım Google Chrome üzerinde açıktı ve parolalar buraya kayıtlı, hepsini ele geçirmiş olabilir mi? Normalde hiç yapmayacağım bir şekilde saçma sapan bir Youtube videosundan bir program indirmeye kalktım ve başıma bunlar geldi. Yardımınıza ihtiyacım var, şimdiden herkese teşekkürler.
Çocuğun ipsi var ise siber suçlara şikayet edin , tüm kanıtlar ile başvurun , veri çalma/ değiştirme suçundan yargılanır büyük ihtimalle 18 yaşından küçük anne babası uğraşır artık .

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,600
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Bu arada herhangi bir crypto.com metamask hesabına vs pcden giriş yaptıysan paranı çekmeni öneririm paranın çalınma ihtimali çok yüksek.

Şu aralar türk new türemeler çıktı rat işini öğrenen, youtube a video felan atıyorlar çok az bilgisi olan kişiler , videoyu reportlarsanız ban yer zaten videoyu atsında bi banlayayım onu 😀
Bunu yapan kişinin acemi olduğu her türlü belli. Discord üzerinden iletişime geçmek gibi bir acizliğe kalkışmazdı eğer işini biliyor olsaydı.

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,210
İsim
Necati
Bunu yapan kişinin acemi olduğu her türlü belli. Discord üzerinden iletişime geçmek gibi bir acizliğe kalkışmazdı eğer işini biliyor olsaydı.
Evet büyük ihtimalle ergenin teki , kız olduğunu görünce hemen yazmış abaza 😂

Genelde zaten bu işi cc , wallet ve valorant / lol / steam hesapları çalmak için yapıyorlar.

Nisanur

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
Nisa
Attım özelden linki.
Evet büyük ihtimalle ergenin teki , kız olduğunu görünce hemen yazmış abaza 😂

Genelde zaten bu işi cc , wallet ve valorant / lol / steam hesapları çalmak için yapıyorlar.
Sadece Valo hesabımı çalmış Steam'de vardı halbuki allahtan onu almamış

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,210
İsim
Necati
Attım özelden linki.

Sadece Valo hesabımı çalmış Steam'de vardı halbuki allahtan onu almamış
Steam Guard var ise alamamıştır , satın alım faturalarını silmişmi valoranttaki?

Bu arada linki banada atar mısınız özelden.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,600
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Videoyu bildirdim. Siz de çevrenizde bulunan herkese videoyu "sahtekarlık ve dolandırıcılık" olarak bildirmelerini söylerseniz eğer video hakkında gereği yapılacaktır.

Nisanur

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
Nisa
Steam Guard var ise alamamıştır , satın alım faturalarını silmişmi valoranttaki?

Bu arada linki banada atar mısınız özelden.
Evet bütün Riot maillerini silmiş sağolsun. Sorun olur mu hesabı geri almamda?

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,210
İsim
Necati
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,599