Bilgisayarıma virüs mü girdi?

aglamican

80+
Reaksiyon skoru
45
Başlıkta anlattığım gibi var mı, bilmiyorum. Kaspersky ile tam tarama yaptım, sonuç bulunmadı. Malwarebytes demeyin, çünkü inmiyor bir hata veriyor. O yüzden tarama yapamadım. 3. parti yazılımları indirdiğim için içime bir şüphe uyandırdı. Sizce var mıdır? :( (3. Parti'den kastettiğim kesinlikle hile değildir.)

Cortana cevaplıyor:
istersen teamwiewerden yardım edim yada başka seçenek advanced system care kur tarama yaptır o bulur

Başlıkta anlattığım gibi var mı, bilmiyorum. Kaspersky ile tam tarama yaptım, sonuç bulunmadı. Malwarebytes demeyin, çünkü inmiyor bir hata veriyor. O yüzden tarama yapamadım. 3. parti yazılımları indirdiğim için içime bir şüphe uyandırdı. Sizce var mıdır? :( (3. Parti'den kastettiğim kesinlikle hile değildir.)
Yaşadığın şeyi anlatmamışsın tam çözüm yolu bulamayız muhtemelen

Bir malwerebytes bir de kaspersky yap
Aşırı şüphen varsa norton eraser indir bir dene

Yaşadığın şeyi anlatmamışsın tam çözüm yolu bulamayız muhtemelen
FPS Programları falan yükledim birisinden DarkKomet virüsü çıktı çok şüphelendim. Kaspersky ile tam tarama yaptım ve bir şey bulmadı ama hala içimde şüphe var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir malwerebytes bir de kaspersky yap
Aşırı şüphen varsa norton eraser indir bir dene
Malwarebytes indirme hatası diye söyledim.

Virüs girdiğini nasıl anladın? İçine mi doğdu. Performans kaybı mı var?

FPS Programları falan yükledim birisinden DarkKomet virüsü çıktı çok şüphelendim. Kaspersky ile tam tarama yaptım ve bir şey bulmadı ama hala içimde şüphe var
Hmm anladım malwarebyteste sıkıntı olmasa onlada tara derdim :(

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,473
Üyeler
186,896
Son üye
Emrecanksz
Geri