Bilgisayarıma virüs programı gerçekten gerekli mi ?

Reaksiyon skoru
3
Bilgisayara ne zaman virüs programı indirsem daha fazla yavaşlattığını görüyorum ve merak ediyoum olmassa ne olur ?(iş adamı vs. değilim)
zaten girdiğim belli başlı siteler (facebook, youtube ve bazı film siteleri)

İnternette her önüne geleni indirmiyorsan gerekli değil.

Ben genelde virüs programlarınında halledemiyceği tarzda virüs olduğunu anlarsam format atarım. Ki bence çokta iyi halledemiyolar virüs programlarını kullandığım dönemlerde virüsleri silip kaldırdığım programlardan sonra yeniden aslında silinmediğini gördüğümden beri çok ağır programlar kullanmıyorum. Sadece reklam tarayıcı ve flaş belleklerden falan virüs bulaşmasın diye Malwarabytes programı var bilgisayarımda. İstersen bi indir dene ağırlaştırmıyorsa tavsiye edebilirim.

Torrent Oyunlar Olsun, Full Oyunlar Olsun Mutlaka Virüs Programı Şart

Yani öyle güvenilir sitelere giriyorsa “ HTTPS://“ ile başlayan sosyal medya gibi gazete okumak için hiç gerek yok bence, yıllardır kullanmıyorum kişinin kendi elinde bilmediğin güvenmediğin sitelere girmiyorsan gerek yok bence, makinayı kasmasın :cool::cool:

İnternette Sürekli Bişeyler İndirmiyorsan Veya Sitelerin Güvenliğini İyi Biliyorsan Pek Fazla Gerekmez Trojan Temizleyici Vs Programlar İşini Görecektir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,423
Üyeler
186,891
Son üye
takezo
Geri