Sorun olmaması lazım. Bilgisayarı açarken hangi diskteki Windows'u açmak istiyorsunuz diye soracaktır. Ya da BIOS'ta boot önceliği olan diskteki Windows'u çalıştıracaktır.EĞER DİSKİ TAKARSAM PCDE 2 AYRI DİSK OLACAK BİR SORUN OLURMU
TAKILI OLANDA WİN10 YENİ TAKACAĞIMDA WİN 7 VAR
sağol dostum disk yöneticisinden yeni takacağım diski formatlayabilrim değilmiSorun olmaması lazım. Bilgisayarı açarken hangi diskteki Windows'u açmak istiyorsunuz diye soracaktır. Ya da BIOS'ta boot önceliği olan diskteki Windows'u çalıştıracaktır.
Elbette formatlayabilirsin. Sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum.sağol dostum disk yöneticisinden yeni takacağım diski formatlayabilrim değilmi
evet biçimlendir dediğinde tüm diskteki dosyalar silinirsağol dostum disk yöneticisinden yeni takacağım diski formatlayabilrim değilmi
Hocam ben formattan anlamıyomda söylemi oluyorevet biçimlendir dediğinde tüm diskteki dosyalar silinir
diğer diski seçmeyi unutma .d
biçimlendir diyip başlata bastığınızda tüm diskteki dosyalar silinirHocam ben formattan anlamıyomda söylemi oluyor
Formatliyacagım diske biçimlendir diyip yeniyemi basılmali sonra next?
Izlediğim videoki kişiler neden yeniye basıyor peki?biçimlendir diyip başlata bastığınızda tüm diskteki dosyalar silinir
Izlediğim videoki kişiler neden yeniye basıyor peki?
sağol bro iyi akşamlarevet biçimlendir dediğinde tüm diskteki dosyalar silinir
diğer diski seçmeyi unutma .d (formatlayacağın diski)
iyi akşamlarsağol bro iyi akşamlar