Beyler kullanıcılar klasörüne girdiğimde birden fazla kullanıcı gördüm.Bunlar neden fazla silmem bişey yapar mı?
bide denetim masasından girdiğimde hesabım lelch ama kullancılar klasöründe user dosyasına yükleniyor her şeyBence karışma sana zararı yoksa bırak sıkıntı çıkartabilir sonra![]()
evet beni admin olarak görmüyor çözümü var mı?Resime baktığımda göre galiba kullanıcı hesabı açmışssın windowsta adminastror olarak görmüyor seni yanlış anlama dostum sakın![]()
ama hiç kullanıcı açmadımResime baktığımda göre galiba kullanıcı hesabı açmışssın windowsta adminastror olarak görmüyor seni yanlış anlama dostum sakın![]()
Kanka yönetici olarak gözüküyorum ve admin hesabı silinmiyor ama lelch siliniyor admin oturumundan yardımcı ol eve ne zaman varırsın?PCye format vs at demiyorum sadece windowsun seni admin olarak görmesi için internetten bak ben yoldayım eve geçince bakıp yardımcı olabilirim
Lelch#8484 eve vardığında discordan eklersen sevinirim.PCye format vs at demiyorum sadece windowsun seni admin olarak görmesi için internetten bak ben yoldayım eve geçince bakıp yardımcı olabilirim
.Yardım edebilecek biri var mı ?
reis yardım edicektin ama ?PCye format vs at demiyorum sadece windowsun seni admin olarak görmesi için internetten bak ben yoldayım eve geçince bakıp yardımcı olabilirim
dostum pek müsait olamadım ondan dolayı şuan söyle aktifimreis yardım edicektin ama ?
yardım edebileceğin bir yer var mı discord falan?dostum pek müsait olamadım ondan dolayı şuan söyle aktifim